Ако сте се заглеждали колеги в сервизните ръководства на четирите модификации ще забележите ,че всичките са с едно и също междуосово разстояние.Аз като гледам малко не мога да повярвам ама и тук в Кандахар няма такива коли да измеря реално.Дори разликата между дължините им не е кой знае каква ,а бравото си личи че е късо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Междуосово разстояние на Браво,Брава,Мареа и Мареа Уикенд
Collapse
X
-
Re: Междуосово разстояние на Браво,Брава,Мареа и Мареа Уикен
Tornado написа:Ако сте се заглеждали колеги в сервизните ръководства на четирите модификации ще забележите ,че всичките са с едно и също междуосово разстояние.Аз като гледам малко не мога да повярвам ама и тук в Кандахар няма такива коли да измеря реално.Дори разликата между дължините им не е кой знае каква ,а бравото си личи че е късо.
-
Re: Междуосово разстояние на Браво,Брава,Мареа и Мареа Уикен
Tornado написа:Ако сте се заглеждали колеги в сервизните ръководства на четирите модификации ще забележите ,че всичките са с едно и също междуосово разстояние.Аз като гледам малко не мога да повярвам ама и тук в Кандахар няма такива коли да измеря реално.Дори разликата между дължините им не е кой знае каква ,а бравото си личи че е късо.Fiat Marea Weekend 1.8 HLX
Renault Safrane 2.0 16V
Коментар
-
Ами какво те учудва това?Това си е една и съща кола с различна ламарина...За това винаги съм твърдял, че всичко е идентично, докато не стана спор, че броня от Марея нямало да стане на Браво, защото уж Мареята била по-широка. Да ама не, като се доказа, че става.Даже Бравото е най-широко като вътрешно пространство вярно с 2-3мм някъде беше ама факт.Та разликата между уж много по-малкото Браво и най-голямата - Марея (комби) е приблизително 130кг.Вярно това са си доста килограми, ама разликата между комбито и седана е приблизително 30кг, което мисля, че въобще даже не може да се забележи.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Излиза че Бравата трябва да вози като Мареа, щото окачването е изцяло идентично. На практика обаче не е така.Аз за това бях пуснал една тема за возията, би трябвало да има сериозни разлики, поне в материалите. Ако е в теглото...ми да сложа 100кг в багажника на бравата, е няма да вози като Мареа.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
BO написа:Ами какво те учудва това?Това си е една и съща кола с различна ламарина...За това винаги съм твърдял, че всичко е идентично, докато не стана спор, че броня от Марея нямало да стане на Браво, защото уж Мареята била по-широка. Да ама не, като се доказа, че става.Даже Бравото е най-широко като вътрешно пространство вярно с 2-3мм някъде беше ама факт.Та разликата между уж много по-малкото Браво и най-голямата - Марея (комби) е приблизително 130кг.Вярно това са си доста килограми, ама разликата между комбито и седана е приблизително 30кг, което мисля, че въобще даже не може да се забележи.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
GTipo написа:Излиза че Бравата трябва да вози като Мареа, щото окачването е изцяло идентично. На практика обаче не е така.
Коментар
-
tomny написа:GTipo написа:Излиза че Бравата трябва да вози като Мареа, щото окачването е изцяло идентично. На практика обаче не е така.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Добре тогава фаровете от Marea могат да станат на Bravo нали така?Fiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
-
Hari написа:Добре тогава фаровете от Marea могат да станат на Bravo нали така?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Hari написа:Добре тогава фаровете от Marea могат да станат на Bravo нали така?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Точно лупите на фаровете са ми целта. Вчера като бях при Бобо дойде един човек с Marea Weekend и веднага му загледах фаровете. А дали си заслужава подобна инвестиция според вас? Дали ще се промени осветяването на пътя и дали някой е правил подобна интервенция?Fiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
-
Hari написа:Точно лупите на фаровете са ми целта. Вчера като бях при Бобо дойде един човек с Marea Weekend и веднага му загледах фаровете. А дали си заслужава подобна инвестиция според вас? Дали ще се промени осветяването на пътя и дали някой е правил подобна интервенция?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар