Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

молба (този път) към колегите от София - ОТБОЙ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

молба (този път) към колегите от София - ОТБОЙ!

Дали някой ще има път покрай една автокъща в Младост1 в София да погледне една каляска? Да я припали и да направи едно кръгче да знам да идвам ли до столицата. Позволявам си отново да нахалствам с такава молба, предишната беше изпълнена перфектно от Yavor. Как си мечтая за такава кола не е истина.Благодаря предварително на отзовалите се!А ето и линк към колата:http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi...86579723092301

Утре мога да ти я погледна - на път ми е.Ще взема номера на рамата да си я провериш по VIN и ще ти кажа кое как е като я чия и поразгледам по окачване, масла, лагерии амортесьори (ремъците и кодове за грешки в компютъра да проверявам ли). Да видя ли дали работи еърбега ... а страничните!?

Коментар

Колега живея в Младост-1 нямаш никакви проблеми да погледана колицата. Напиши какво по-точно искаш да погледна в смисъл ако има нещо по-специвично което те интересува.
      Fiat Brava 1.6 16V
      Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053

Коментар

Благодаря за реакцията. Това, което ме интересува са нормалните неща при купуване на кола. В същото време няма как да е подробен преглед, за него си трябва сервиз, а аз не мога да нахалствам за това. Просто съм на 500км, а тези коли са редки. Да идвам до София и да се окаже, че става дума за някоя морга ще е излишно. Не съм спец в колите, имам лаишки познания. Просто искам да знам бива ли я колата, мисля си че хора с опит като вас ще могат доста бързо да преценят за кошница ли става дума или за хубава кола. Наясно съм, че няма да е като нова, но има разлика между кола която може с 500лв да се стегне и да стане кукла и кошница която е блъскана, окачването трака и свирка, сервото вие а двигателя се дави, отвънка е с вдлъбнатинки тук там драскотини здрави, нали. А ако е читава ида да я пазаря .Edit:О, и разбира се, има ли някакви драми с метана.

Коментар

Гледам че колата е с метнова уредба. Тук не съм особенно квалифициран, освен дали работи равномерно и дали набира плавно при движение на Газ. Също така мога да питам дали може да се закара на компютърна диагностика в ауто Италия - 20 лева е, но това зависи от продавача. А после ако искаш и такава ще направя., пък за парите ще се разберем нещо.

Коментар

Абсолютно никакъв проблем няма за парите за диагностики! Всичко, което прецениш че е нужно за да се види читава ли е колата и което няма да е твърде нахално от моя страна. Просто съм твърде срамежлив да помоля и за това. И да е ок и да не е ок колата пращам парите. За метановата уредба - надявам се да няма драми. Тя е фабрична, не е допълнително слагана тъй че нещата може би ще са в диапазона или работи - или не работи. А и ако наистина има шанс да се погледне на компютър той може би ще си сподели?

Коментар

Скоро разбрах от патил колега, че НИКЪДЕ в България нямат софтуер за диагностика тези "заводски" метанови уредби! т.е. може да се диагностицира само работата на бензин, другото е - по слух.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Да, това с метановата уредба е хем дето най ми харесва хем дето най ме е страх. Това ако нещо му стане сигурно нашите майстори ще го гледат като голям камък. От друга страна - едва ли е много по-различно от другите уредби. Поне принципно.

Коментар

Току що получих първия отзив. Колата определено била уморена. Таблото счупено вдясно, пепелника се отварял от само себе си. Човека даже не я запалил. Личало си че е била на палачор и определено 5 годишна кола трябвало да изглежда по-добре. Гумите били сликове почти, бе, общо взето - кошница. Така че колеги, отбой. Дано всеки с намерение да помогне прочете това преди да се засили към автокъщата.Дали някой има телефоните на Хари и Стило да ги предупреди да не се разхождат излишно?

Коментар

Абе... ти си решаваш, ама пепелника и гумите да са и проблема на колата...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

То по това може да се разбере какъв е бил предишният собственик и в какво състояние е колата.Издрано това,шчупено онова,изцапана,скъсана тапицерия и т.н.Пълно е с мърлячи Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Да да, точно това ми е идеята, тоз човек ако за 5 години я е поддържал така че да е в това състояние отвътре, чак начупено - значи е мърляч. И не ми се мисли как се е отнасял към двигател и окачване примерно.

Коментар

Преди малксо видях че колега вече е ходил на място. Аз все пак ще мина довечера за контрола на колегата - дано се окаже чее добросъвестен (майтап)А иначе за 5 годишна кола ако е била личен автомобил почти не трябва да има изменения по външния вид от новата. Но ако е била служебна, при това с метанова за по-евтин транспорт - може за 5-те години 4-5 шофьора да са и врътнали и половин милион километра... Така че - явно си е отишла колата, без никакъв ресурс и някой български джамбазин е решил да припечели изгодно от нея. Аз мислех да предложа довечера на момчетата от "Студенската среща" да ходиме заедно да я разгледаме и да оценим групово какви дараци се продават по къщите

Коментар

Така като се замисля човека дето я видя не е фиатаджия (не е от форума). Бях му казал още в събота да и хвърли едно око, но той се позабави затова пуснах тука молбата си. Той па взе че ме изненада тая сутрин. Общо взето това дето писах за колата го отсях от ’за какво ти е тоз гаден фиат’ и подобни. Но наистина съм стреснат от описанието на таблото и съответно изводите за стария собственик. Особено пък за кола за която в моргите една пластмаса не мога да намеря.

Коментар

Очаквай довечера и моите впечатления - аз съм от Младост-1 и ща не ща - минавам оттам. Карал съм Мултипла с дизелов двигател - тестче и на мен ми хареса като колатаконцепция . Още повече че е странна (отличаваща се от масата автомобили) и с тези 3 седалки отпред - просто перфектна за семейство с едно (или пък 4) дете.

Коментар

Working...
                              X