Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със спирачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем със спирачките

Здравейтеимам Brava 1.4 с ABS, и имам следния проблем. Когато натисна педала на спирачките няколко пъти става все по мек.Първият път е добре, но при всяко следващо натискане става все по мек(ако има изчакване твърдостта се възстановява!)На 7-мото натискане направо потъва до долу.Преди време ми смениха гумичките и мембраната на сервото ( защото имах спирачна течност в серво апарата)Сега спирачна течност уж не ми се губи.Според вас от къде може да е проблема. Ако пак е от серво апарата, някои да знае каква му цената,и къде в София или Пловдив е най-добре да се иде (добър и не прекалено скъп сервиз)Предварително благодаря за мненията и препоръките ви

Проблема е или в изтичане на течност някъде по системата или имаш въздух или спирачната помпа не е добре.Ако са ти сменили всичките гумички на помпата а не само задната заради теча то новите не са добри.Сервото според мен няма никакъв проблем.Ако няма теч в системата и след обезвъздушаване не се оправи то нова спирачна помпа.При теб щом си с ABS там има може би някакви особености но с тях не съм запознат
    АЛ.ПЕТРОВ
    FIAT PUNTO 1.2 8V

Коментар

Днес ходих до Vantotrade на самоковско99, нещо не останах много доволен от това. Струва ми се че не са 100% сигурни че е от спирачната помпа.Но може и да е от там. (ще трябва да се консултирам и на още 1-2 места). иначе искат 80-90лв за нова спирачна помпа и още 60, абе общо 150лвнезнам дали е много Вие сте кажетеИначе ми се струва че са коректни !/не ми взеха пари за диагностиката на спирачките и ми обърнаха достатъчно внимание/

Коментар

Working...
      X