Здравейте.Имам няколко вдлъбнатини по Бравата.Ходих по бояджии - искат да ми пребоядисват колата.Ами как да я пребоядисам за няколко вдлъбнатини.Днес се натъкнах на това:http://audibg.com/index.php?showtopi...airduster/Ще се радвам,ако има отзиви или други предложения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поправка на вдлъбнатини
Collapse
X
-
А от къде намирате въглероден диоксид?Аз наскоро си купих един CO2 пожарогасител и ще тествам при първа необходимост.Дано все пак да не е много скоро, де... Чувал съм от доста места че работи тази технология за рязкото изстудяване след нагряване ама докато не се пробва нищо не е сигурноI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Наскоро си купих ето това: http://www.motip.com/index.php?page=...&cid=239#20624 Струва около 6-7лв. в магазините предлагащи продукти на Motip. Мисля скоро да изпитам метода върху една неприятна вдлъбнатина на предният капак.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Като гледам на Мотип характеристиките мисля, че същия ефект би имало и със газ за запалки от "всичко по 1 лев" - състава на газовете е приблизително еднакъв.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
хм... интересен продукт .. а дали ще оправи вдлъбнатина , получила се от дъното на стъклена бутилка от бира ? (тоест нещо леко по заострено) или трябва да е овално ?Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Този спрей от филмчето НЕ Е пълен с въглероден диоксид. Течният въглероден диоксид има налягане над 50атм. и се съхранява в дебелостенни бутилки. Да се налее в обикновен спрей е невъзможно. Охлаждащите препарати са на базата на пропан-бутан (възможно в различни съотношения). Който се е заливал с газ, знае колко охлажда. Та този номер с охлаждането става и с газ за запални, но има едно неудобство - при флаконите за пълнене на запалки няма копче за натискане - ще трябва да се имровизира нещо.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
johnfound написа:Този спрей от филмчето НЕ Е пълен с въглероден диоксид. Течният въглероден диоксид има налягане над 50атм. и се съхранява в дебелостенни бутилки. Да се налее в обикновен спрей е невъзможно.
Коментар
-
Всичко това разбира се е вярно, но (тъй като и на мене не ми се навлиза в теория на съпротивлението) ще дам веднага пример за малка бутилка наистина пълна с течен CO2 - патроните за сифон за газирана вода - не знам дали някой е виждал такъв. Подобни патрони има и в праховите пожарогасители. Стената на тези бутилчици е поне 1мм, макар че размера им е колкото среден размер спринцовка.Още нещо - на всички спрейове с охлаждащ агент, които аз съм виждал пише "Огнеопасно". Дали съдържа CO2 при това положение?Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
johnfound написа:Всичко това разбира се е вярно, но (тъй като и на мене не ми се навлиза в теория на съпротивлението) ще дам веднага пример за малка бутилка наистина пълна с течен CO2 - патроните за сифон за газирана вода - не знам дали някой е виждал такъв. Подобни патрони има и в праховите пожарогасители. Стената на тези бутилчици е поне 1мм, макар че размера им е колкото среден размер спринцовка.Още нещо - на всички спрейове с охлаждащ агент, които аз съм виждал пише "Огнеопасно". Дали съдържа CO2 при това положение?
Коментар
-
Да споделя-общо взето след опитите да поправя две вдлъбнатини по показаната технология резултатът е нулев! Нагрявах дълго време със сешоара, а после пръсках обилно около 10-15 секунди докато мястото се заледи. Спреят свърши в крайна сметка, а резултат-липсваше такъв! Струва ми се, че клипчето е лека манипулация! Защо в началото нямаше по-общи кадри на обработваното място? Както и да е-6лв. изпръсках в атмосферата!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар