Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поправка на вдлъбнатини

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    И как захвана вендузата на тази неравна повърхност.Нали трябва да е гладка основата,която захващаш,за да дърпаш?
    Fiat 1.4 12V
    Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
    Да си втори значи да си първи сред загубилите.
    Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

    Коментар


      #32
      Ами трудно е, да. Тези вендузи са доста големи, с диаметър около 12см. Не е най-подходящия инструмент. Освен това имах само тройка, което е още по-неудобно. Хубавото е, че когато е освободена, гумата на вендузата е мека и с малко помощ и притискане на ръбчетата, прилепва добре по кривината след това като се дръпне палеца си засмуква добре. Точно върху дълбоката драскотина не можах да захвана по никакъв начин. На много от клипчетата се вижда, че слагат с пистолет бързо втвърдяващо лепило или силикон. http://www.youtube.com/watch?v=OypTNty3Loo

      Коментар


        #33
        alex_ent написа:
        Колеги, ще си позволя да възобновя темата. И на мен ми се наложи изправяне на ламарини, при това на място, на което, наши тенекеджии ще режат, заваряват, котосват .. и т.н.т.
        Ху6аво ще е да не преувеличаваме чак толкова.Тук не виждам нищо за рязане, заваряване, в случая си си спестил единствено махането на корите и из6утването на ламарината. Поздравления за желанието все пак - а драскотините как ще ги заличиш?
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

        Коментар


          #34
          Не мисля, че си е спестил нищо. Кой ли знае какъв кривак си е.

          Коментар


            #35
            Vladim написа:
            Да споделя-общо взето след опитите да поправя две вдлъбнатини по показаната технология резултатът е нулев! Нагрявах дълго време със сешоара, а после пръсках обилно около 10-15 секунди докато мястото се заледи. Спреят свърши в крайна сметка, а резултат-липсваше такъв! Струва ми се, че клипчето е лека манипулация! Защо в началото нямаше по-общи кадри на обработваното място? Както и да е-6лв. изпръсках в атмосферата!
            Пробвал съм метода с нагряването и сгъстения въздух....да става, но при вдлъбнатини с правилна форма такива каквито са рядкост, дори ако успее човек да си пъхне ръката, то би я поправил и без сгъстения въздух . Повечето вдлъбнатини съвсем не са от този тип, те или са на ръба на панела, или са по дълбоки, или с неправилна форма, или са от типа дълбока гънка. Често те биват причинявани от градушка, неправилно паркиране, вандализъм, падащи предмети.Поправката им става чрез така наречения метод PDR (Paintless Dent Repair).

            Коментар

            Working...
            X