Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за съединител

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос за съединител

здравейте колеги.реших тези дни да си сменявам феродовия диск и аксиалния лагер на съединителя понеже почна да ми пробоксува като му подам повечко газ. доколкото разбрах трябва да се свали само късата полуоска за да паднат скоростите. при този демонтаж има ли някакви семеринги които може да се повредят и трябва да се сменят или няма такава опасност. искам да питам за аксиалния лагер доколкото разбрах от форума, не трябва да си взимам "бреда". какъв да си взема и колко пари струва приблизително и къде да го намеря. става въпрос за ТЕМПРА 1.6Моно 91г.предварително благодаря.

доколкото разбрах трябва да се свали само късата полуоска за да паднат скоростите...
    ами дьлгата за какво се дьржи..?
    FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
    FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Коментар

смисъла е финансов. нямам възможност да сменя всичко но по-добре все пак това да сменя мисля че е по-добре отколкото нищо. все пак ако изчакам може да стане и по-лошо. този лагер ВАЛЕО колко струва и каде мога да го намеря. в Т&Н кар дали го има.

Коментар

Коментар

е да. обаче в случая мисля аз да си го правя. не мисля да плащам за работа. и все пак не можах да разбера къде мога да си намеря лагер и колко струва приблизително.

Коментар

Лагер СКФ 55 лева май беше.
              N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
              X