Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да проверя дали ми е спукан резервоар

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да проверя дали ми е спукан резервоар

Колеги кажета как мога да проверя дали ми е спукан резервоара?
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Сваляш и оглеждаш. надуваш със въздух и го потапяш в някоя голяма вана .
    Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
    IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
    1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
    2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

re

Колега, във горещ ден остави колата да я пече два три часа слънце.После като отвиеш капачката на резервоара се чува звук все едно че отваряш безалкохолно.Това значи че всичко е уплътнено както трябва.При мен е точно така.

Коментар

Re: re

Колко е резервоарът на Браво 1.9TD? Намирам 50 и 60 л. Кое е вярното? Има ли отдушник и възможно ли е от там да тече гориво? Като напълних резервоарът започна да тече отпред от резервоарът/може и да е пробит/и като се оттече спря. Не мирише на нафта, а беше горещо и това ме озадачава.
        Fiat Bravo 1.9 TD100 04.1997

Коментар

Re: re

ivantt написа:
          Колко е резервоарът на Браво 1.9TD? Намирам 50 и 60 л. Кое е вярното? Има ли отдушник и възможно ли е от там да тече гориво? Като напълних резервоарът започна да тече отпред от резервоарът/може и да е пробит/и като се оттече спря. Не мирише на нафта, а беше горещо и това ме озадачава.
          60 литра е резервоара на Браво 1,9ТД 100 ,а от къде тече не знам.Може да е мултифункционалния клапан /отдушника/на резервоара.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
          X