Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

каква добавка?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

каква добавка?

ЗА браво 1.9 jtd за почистване на дюзи кое 6те ми предложите? нещп ми се струва доста спъната а и много пъти нафтата ми е свършвала до капка и може да е смукнало боклуциМерси

Коментар

По добре в сервиз,зарежи тия добавки аз как съм патил от STP 2-а месеца колата прекъсваше и подскачаше,чувал съм че ги чистят с ултра звук но незнам точно къде.
      FIAT Coupe

Коментар

D_boy написа:
        По добре в сервиз,зарежи тия добавки аз как съм патил от STP 2-а месеца колата прекъсваше и подскачаше,чувал съм че ги чистят с ултра звук но незнам точно къде.
        Аз тъкмо мислех да сложа едно STP преди морето а ти направо ме отказваш,сигурен ли си, че наистина проблема ти е бил от добавката.

Коментар

за дизел добавката за горивото е - REDEX , на вид е зелена течност. 16 лв. за 250 литра гориво. първоначално се сипва повече докато почисти и после профилактика. на етикета има "начин на употреба". може да се намери по големите бензиностанции - шел, омв, петрол. сипваш и всичко е ок.
          UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Ами след 2-а резервоара бензин като преминаха през инжекторите и колата се успокои,казаха ми че била отлепила доста нагар който трябвало да излезе отнякъде,но след това вече не съм опитвал а и нямаше подобрение,един приятел с Типо и той имаше същия проблем след добавка,но от друга страна сериозна фирма е и са на пазара от доста години но ти решаваш сам дали да сипваш,дано да нямаш проблеми.
            FIAT Coupe

Коментар

ЗА браво 1.9 jtd за почистване на дюзи кое 6те ми предложите? нещп ми се струва доста спъната а и много пъти нафтата ми е свършвала до капка и може да е смукнало боклуци
              Все-пак, какьв е проблема с тези инжектори? Те работят на сьвсем различен принцип, отварят електрически под много високо налягане, изправноста им лесно се проверява като се откачат конекторите от дюзите/инжекторите/, тестер за тях в БГ все още няма и присадките не са така ефективни както при механичните!

Коментар

Преди два часа си сложих едно STP след известно време би трябвало да си проличи , ще споделя имали осезаем ефект.На добавката пишеше,отпушва дюзи,подобрява работата на празен ход,намалява разхода на гориво,улеснявастартирането на мотора.Ще видим дали е така.

Коментар

Working...
                X