тази година се е видяло, че няма да докопам до морето и съм решил за утеха.. нови джанти но ми се иска да си направя няква сметка, щото ресурсите са ми ограничени джантите са перфектни-изправяни ибалансирани преди 2-3седмици, разбира се имат тук там малки косури, но състоянието им като цяло е перфектно, с гуми пирели 6000, ама май са зле откъм грайфер...очаквам вашите коментари :D джантите изглеждат така:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко пара може да се вземе за ориг. джанти на браво хгт?
Collapse
X
-
me_to_u написа:Най-добре си вземи нови и тогава ги продавай, може да се наложи да почакаш за добра цена. Смятам, че 350 лв. може да очакваш. Това според мен обаче.chuni написа:Моите като гледам са същите,скоро питах в един магазин за джанти ако искам да си купя нови колко биха ми приспаднали от цената , ако им оставя старите.Отговора беше около 150 лв."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
me_to_u написа:Офф Какви джанти ще взимаш? Колко цола ? И аз се насочвам за сега към нови, защото качествени 17" втора не мога да открия..."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:me_to_u написа:Най-добре си вземи нови и тогава ги продавай, може да се наложи да почакаш за добра цена. Смятам, че 350 лв. може да очакваш. Това според мен обаче.chuni написа:Моите като гледам са същите,скоро питах в един магазин за джанти ако искам да си купя нови колко биха ми приспаднали от цената , ако им оставя старите.Отговора беше около 150 лв.
Коментар
-
toko написа:me_to_u написа:Офф Какви джанти ще взимаш? Колко цола ? И аз се насочвам за сега към нови, защото качествени 17" втора не мога да открия...
Коментар
-
me_to_u написа:toko написа:me_to_u написа:Офф Какви джанти ще взимаш? Колко цола ? И аз се насочвам за сега към нови, защото качествени 17" втора не мога да открия..."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар