Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко пара може да се вземе за ориг. джанти на браво хгт?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко пара може да се вземе за ориг. джанти на браво хгт?

тази година се е видяло, че няма да докопам до морето и съм решил за утеха.. нови джанти но ми се иска да си направя няква сметка, щото ресурсите са ми ограничени джантите са перфектни-изправяни ибалансирани преди 2-3седмици, разбира се имат тук там малки косури, но състоянието им като цяло е перфектно, с гуми пирели 6000, ама май са зле откъм грайфер...очаквам вашите коментари :D джантите изглеждат така:
    "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Моите като гледам са същите,скоро питах в един магазин за джанти ако искам да си купя нови колко биха ми приспаднали от цената , ако им оставя старите.Отговора беше около 150 лв.

Коментар

Най-добре си вземи нови и тогава ги продавай, може да се наложи да почакаш за добра цена. Смятам, че 350 лв. може да очакваш. Това според мен обаче.

Коментар

me_to_u написа:
        Най-добре си вземи нови и тогава ги продавай, може да се наложи да почакаш за добра цена. Смятам, че 350 лв. може да очакваш. Това според мен обаче.
        за добра цена винаги бих изчакал, още повече ще взимам новите от магазин, а не от оферта на живот и смърт :D
        chuni написа:
        Моите като гледам са същите,скоро питах в един магазин за джанти ако искам да си купя нови колко биха ми приспаднали от цената , ако им оставя старите.Отговора беше около 150 лв.
        на джанта къде е това място :D
        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Офф Какви джанти ще взимаш? Колко цола ? И аз се насочвам за сега към нови, защото качествени 17" втора не мога да открия...

Коментар

me_to_u написа:
            Офф Какви джанти ще взимаш? Колко цола ? И аз се насочвам за сега към нови, защото качествени 17" втора не мога да открия...
            спрял съм се на OZ superturismo, но ще остана на 15ки като взема и 17" гуми ще ми дойде доста нанагорно..:D ти на 4/98 ли си? в сф определено се намират трудно джанти на тоя размер, още повече 17ки

Коментар

toko написа:
              me_to_u написа:
              за добра цена винаги бих изчакал, още повече ще взимам новите от магазин, а не от оферта на живот и смърт :D
              chuni написа:
              на джанта къде е това място :D
              150 лв. за четири джанти и за това се отказах ,аз също си мисля, че по добре да си купиш първо нови и след това да търсиш добра цена за старите.

Коментар

toko написа:
                me_to_u написа:
                спрял съм се на OZ superturismo, но ще остана на 15ки като взема и 17" гуми ще ми дойде доста нанагорно..:D ти на 4/98 ли си? в сф определено се намират трудно джанти на тоя размер, още повече 17ки
                Аз търся 4х100, както отбеляза х98 е много епек работата. Сега съм със 16", но не стигат!

Коментар

me_to_u написа:
                  toko написа:
                  me_to_u написа:
                  Аз търся 4х100, както отбеляза х98 е много епек работата. Сега съм със 16", но не стигат!
                  твойте да не са от купе турбо?

Коментар

Working...
                  X