Днес се прибирах към къщи и ПРОБЛЕМ. Бях спрял зад една кола, тръгвам колата загасна ( можеби причината беше в мен ) запалвам отново, първа, газ и ........ нещо изчатка. При ЗАПАЛЕН двигател включвам скоростите БЕЗ да натискам съединителя. Моля някой ако знае или е имал подобен проблем да пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблема май е в съединителя
Collapse
X
-
Не мога да помогна но проблема с "изчаткването" го имам и аз. По принцип при по ниски обороти ако искам да мина на по висока предавка винаги го има това но него си го обяснявам че вероятно са ниски оборотите за предавката. Ама ми се случи и ппросто като запаля да ми припатка. Направо като го чуя този шум и имам чувството че се чупят зъби в ск. кутияFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
-
Re: Проблема май е в съединителя
brava написа:Днес се прибирах към къщи и ПРОБЛЕМ. Бях спрял зад една кола, тръгвам колата загасна ( можеби причината беше в мен ) запалвам отново, първа, газ и ........ нещо изчатка. При ЗАПАЛЕН двигател включвам скоростите БЕЗ да натискам съединителя. Моля някой ако знае или е имал подобен проблем да пише.BRAVA 1.4 12V газ
Коментар
-
brava написа:brava написа:Днес се прибирах към къщи и ПРОБЛЕМ. Бях спрял зад една кола, тръгвам колата загасна ( можеби причината беше в мен ) запалвам отново, първа, газ и ........ нещо изчатка. При ЗАПАЛЕН двигател включвам скоростите БЕЗ да натискам съединителя. Моля някой ако знае или е имал подобен проблем да пише.
Коментар
-
brava написа:brava написа:Днес се прибирах към къщи и ПРОБЛЕМ. Бях спрял зад една кола, тръгвам колата загасна ( можеби причината беше в мен ) запалвам отново, първа, газ и ........ нещо изчатка. При ЗАПАЛЕН двигател включвам скоростите БЕЗ да натискам съединителя. Моля някой ако знае или е имал подобен проблем да пише.BRAVA 1.4 12V газ
Коментар
-
Stilo написа:Щом отчита скоростта, значи имаш въртящ момент до диференциала. Оттам до гумите са 2 карета и полуоска.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
deadairplane
-
Не стига, че ми се развали колата ами и компа ми скапа. Преинстал и сега нова регистрация. Та аз съм тоя който писа за проблема със съединителя. Днес я закарах на сервиз и......Както бяха писали колегите повредата май наистина е каре, но счупено е вътрешното каре и едно парче е останало в скоростната кутия. Трябвало да се цепе кутията ново каре т.н. Цената по отварянето на кутията излизала горе-долу колкото една кутия на старо. Та се чудя друга ли да взема или да оправям моята.Brava 1.4 12V 96г. газ
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:ivan74 написа:Не стига, че ми се развали колата ами и компа ми скапа. Преинстал и сега нова регистрация.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар