В продължение на 2-3 дена и каране от по 10тина километра във всеки от тези дни ми скрибучеше нещо откъм двигателя с един монотонен звук дори и когато съм на място на свободна стига да е запален мотора. Това беше докато бяха големите дъждове - и сега като се оправи времето и то се оправи. Можете ли да дадете някакви предположения от къде обикновено се чува църкане. Може ли да са ми сменили само ремък без да са сменили ролки (това е било преди 17 000 км) и сега вече старите (или фалшиви) ролки да си отиват и от влагата лагерите им съвсем да са изгубили смазка?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нещо скрибучеше и спря. Може ли да е било ролка на ремък?
Collapse
X
-
Може ли да са ми сменили само ремък без да са сменили ролки (това е било преди 17 000 км) и сега вече старите (или фалшиви) ролки да си отиват и от влагата лагерите им съвсем да са изгубили смазка?Punto 55 SX
-
исках да допълня, че преди да почне да стърже бях преплувал през две-три доста дълбоки (до нивото на горния ръб на бронята и долния ръб на фаровете) локви и сигурно нещо съм намокрил и като е изсъхнало е спряло да свири ... а за да я пробвам как се върти то това е наполовина работота по смяната докато достигна до нея
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар