Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

молба към колегите от Хасково

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

молба към колегите от Хасково

Колеги, търся Мултипла и гледам, че във вашия град се продава една. Малко ми е далеч, във Варна съм, дали някой може да иде да хвърли едно око? Да знам струва ли си времето и разходката. Друго си е да я припали някой и да я огледа.Благодаря предварително на отзовалите се!http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi...85001961990295

След работа ще ида да и фърля едно око...Знам го автосалона.После ще ти пиша как е.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

аз видях на горубляне вчера, направи ми впечатление, защото са много грозни и виж запомнил съм я не се спрях, видях само, че беше с бг регистрация/софиййска/
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Здрасти колега, ходих днес до автокъщата, но Мултиплата я нямаше. После се обадих на телефона от обявата и човека ми каза че я е дал набрат му да ходи на море икато се върне след 25 август тогаваще се продава. Човека ще е в Равда, ако искаш обади се и се уговорете да слезеш да я видиш. Каза че имала фабричен метан и била много добра и затова цената е твърда.Няма проблеми като се прибере колата да й фърля едно очо...
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor, благодаря, очаквам с нетърпение! Pakumba грозна не грозна - мой тип кола е. Тука имаме две таксита, викнах едното да ме повози, позволи ми човека и да седна на шофьорското място - много ми хареса всичко. Малко ме е страх как ще е с частите работата, но...да се надяваме че всичко ще е ок, все пак вече не сме зад желязна завеса. Проблема е че не се търсят ама никак такива коли и съответно има много малко внос. Аз пък търся и БиПауър - тези с вградения метан, и кръга съвсем се стеснява. Неделята обиколих 50-ина автокъщи във Варна (не преувеличавам бройката) и навсякъде ме:1. Гледаха като изтребител.2. Не било вградена уредбата, слагали допълнително, тъй че да си поръчвам па после да съм си сложил метан.3. Откровен смях.4. Боклуци не продаваме.5. Какво е това?!6. Не, но имаме голф.и т.н. В края на краищата имаше само една, която беше само на бензин и с безумно уморен вид. Друго интересно да споделя. Вървим ние с жената и пред една автокъща - ха, мултипла - метан, всичко, баш както я искам. Влизам аз, питам мацката - ей оназ мултипла? А, е, вика, тази си е наша. Е, не я ли продаваш? Не. Е нали си автокъща?! Ми аз, вика, по-хубава кола не съм имала, не си я давам, ако искаш поръчай си ще ти докарам. Обаче ми обади 15 000 цена и беше мой ред да се засмея. Но мисълта ми е друга. По-добра реклама от таз случка незнам каква може да има .

Коментар

Yavor, благодаря, ще помисля какво да направя оттук нататък.

Коментар

Working...
            X