Здравейте, налага ми се да си смяна задните амортесьори на Фиат Браво, но се чудя какви. Искам да са газови но не ми се дават по 120++ лева за амортесьор. Бихте ли споделили мнение и цени за някои марки амортесьори?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви задни амортесьори за Браво?
Collapse
X
-
Задни преди две години сложих някакви френски RECORD, защото като натиснехме 2-ма човека багажника (а той е с 80кг бутилки метан) и подскачаше 2-3 пъти докато стабилизира. Въпреки, че ме убеждаваха че тая марка не струва - не са мръднали и колата е доста по-ритната отзад дори с бутилките метан отколкото бравите, които гледам по пътищата.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
амортисьори
задните са ми Магнет Марели маслени е неса като оригинарните но са добри а предните газовомаслени на www.starksrl.com двърдо возат но са устойчиви и споредмен само маслени
Коментар
-
elusive написа:Къде ги гледате такива цени, дайте да видя и аз. Аз съм за смяна на предни, отивам в сервиза и най-евтините които ми предложиха са 97 лв. за брой.
Коментар
-
Разгледай тук http://axm-auto.com/ има на Кофап и МонроFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
doofiat написа:AL-KO газови. Испански са. Цена около 40-45 лв. Представител им е Косер. Аз съм вече година и половина с тях и съм много доволен.Аз горещо препоръчвам газов амортисьори за по-добра устойчивост.Не си вземай само WIKTOR - пълен боклук. Предните са ми такива от година, но не съм доволен.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:doofiat написа:AL-KO газови. Испански са. Цена около 40-45 лв. Представител им е Косер. Аз съм вече година и половина с тях и съм много доволен.Аз горещо препоръчвам газов амортисьори за по-добра устойчивост.Не си вземай само WIKTOR - пълен боклук. Предните са ми такива от година, но не съм доволен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар