Кои може да са причините и как се оправят ? Благодаря на всички които могат да помогнат !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1,1 140,000 км -гори масло
Collapse
X
-
Подробности : В сервиз ми наляха "Кастрол" наливно от варела-синтетично или беше полусентитично.Имам от него половин литър .Щеката беше уж на максимум. след 300 км /вярно само катерине на 3-та / беше малко над минимум. Някъде съм чел че това синтетичното масло ,имало своиството сега в жегите да се изпарява......Не твърдя че е вярно. Ауспуха е сиво -бял и няма следи да гори масло......абсулютно никакъв теч от никъде !Препоръчително било " Селения" или " Valvoline" Дали да досипа, или НОВО от двата вида едно да си купя и заредя ? БЛАГОДАРЯ на всички до сега !
Коментар
-
Re: Punto 1,1 140,000 км -гори масло
Sani написа:Кои може да са причините и как се оправят ? Благодаря на всички които могат да помогнат !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
и аз съм с пунто...гореше масло мамка му.... не точно гореше, а се изпаряваше във вид на картерни газове - моето е 1.1 и има 1 тръбичка от капака на клапаните към въздушния филтър - всичко е омазнено... бях с полусинтетика. сега сложих минерално и съм си 6 точки...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар