Взех си обтяжна ролка Dayco,но от вътрешната страна на ролката на лагера ли какво е там дето е кафявото пише Koyo Japan.Рових в нета и май само лагера е Koyo.Или цялата ролка си е японски боклук?Кажете си мнението че да не трепя продавача дет ми ги даде напразно .П.С.Да добавя и още нещо.На ръка като я завъртя (ролката) няма голяма инерция.Спира много бързо.ТОВА нормално ли е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обтяжна ролка-менте?
Collapse
X
-
Re: Обтяжна ролка-менте?
xploda написа:Взех си обтяжна ролка Dayco,но от вътрешната страна на ролката на лагера ли какво е там дето е кафявото пише Koyo Japan.Рових в нета и май само лагера е Koyo.Или цялата ролка си е японски боклук?Кажете си мнението че да не трепя продавача дет ми ги даде напразно .== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Re: Обтяжна ролка-менте?
xploda написа:Взех си обтяжна ролка Dayco,но от вътрешната страна на ролката на лагера ли какво е там дето е кафявото пише Koyo Japan.Рових в нета и май само лагера е Koyo.Или цялата ролка си е японски боклук?Кажете си мнението че да не трепя продавача дет ми ги даде напразно .TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
xploda написа:Да добавя и още нещо.На ръка като я завъртя (ролката) няма голяма инерция.Спира много бързо.ТОВА нормално ли е?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
За ангренажа ми дадоха някаква "оригинал". Пише само Made in Germany, марка не видях... а старата, която даже имам съмнения, че не е сменяна 175000км пишеше Made in Canada, а хит-ко ми каза че това били ролките, с които колата излизала от поточната линия. Като я свалих и завъртях с пръст - 5 секунди не можеше да спре да се върти - ролка геройFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
pakumba написа:япоски боклукhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар