Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обтяжна ролка-менте?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обтяжна ролка-менте?

Взех си обтяжна ролка Dayco,но от вътрешната страна на ролката на лагера ли какво е там дето е кафявото пише Koyo Japan.Рових в нета и май само лагера е Koyo.Или цялата ролка си е японски боклук?Кажете си мнението че да не трепя продавача дет ми ги даде напразно .П.С.Да добавя и още нещо.На ръка като я завъртя (ролката) няма голяма инерция.Спира много бързо.ТОВА нормално ли е?

Че защо не? Лагерите са стандартни изделия, които обикновенно се купуват и се влагат в крайния продукт - в случая, обтяжна ролка.Съвсем друг е въпроса, дали не можеш да си смениш лагерите на старата ролка за двойно по-ниска цена.
    Fiat Ritmo 105TC
    1600cc 105к.с.

Коментар

япоски боклук
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: Обтяжна ролка-менте?

xploda написа:
        Взех си обтяжна ролка Dayco,но от вътрешната страна на ролката на лагера ли какво е там дето е кафявото пише Koyo Japan.Рових в нета и май само лагера е Koyo.Или цялата ролка си е японски боклук?Кажете си мнението че да не трепя продавача дет ми ги даде напразно .
        Съжалявам, ама японски боклук на мен не ми се връзва с мирогледа...Аз бих се радвал даже, че е японски лагера, а не корейски или турски, но всеки луд с номера си П.П. без лоши чувства.Такъв е лафа
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Re: Обтяжна ролка-менте?

xploda написа:
          Взех си обтяжна ролка Dayco,но от вътрешната страна на ролката на лагера ли какво е там дето е кафявото пише Koyo Japan.Рових в нета и май само лагера е Koyo.Или цялата ролка си е японски боклук?Кажете си мнението че да не трепя продавача дет ми ги даде напразно .
          тази ролка не трябва да те притеснява, а напротив радвай се че си намерил такава ролка слагай и си свиркай
          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
          UNO 1.0 FIRE

Коментар

Да добавя и още нещо.На ръка като я завъртя (ролката) няма голяма инерция.Спира много бързо.ТОВА нормално ли е?

Коментар

Точно така и трябва да е - да няма никаква инерция и да се върти мазно и без никакви шумове. Ако е така - слагай, няма проблем.Има едни други италиански ролки и лагери от които всички трябва да се пазим - БРЕДА (от Евро07)! Не е истина колко пишман станах от тях, иначе са ефтини.

Коментар

xploda написа:
                Да добавя и още нещо.На ръка като я завъртя (ролката) няма голяма инерция.Спира много бързо.ТОВА нормално ли е?
                Отново ни изпитваш така ли е да беше питал преди да си купиш ролката каква да бъде ,а не сега даси я въртиш и четеш какво пише по нея и да питаш.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

За ангренажа ми дадоха някаква "оригинал". Пише само Made in Germany, марка не видях... а старата, която даже имам съмнения, че не е сменяна 175000км пишеше Made in Canada, а хит-ко ми каза че това били ролките, с които колата излизала от поточната линия. Като я свалих и завъртях с пръст - 5 секунди не можеше да спре да се върти - ролка герой
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

коуо е много добра японска марка за лагеритака, че не трябва да те притеснява

Коментар

pakumba написа:
                      япоски боклук
                      Такова определение няма
                      http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                      Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                      FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                      FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Dodo 155 написа:
                        pakumba написа:
                        япоски боклук
                        Такова определение няма
                        и аз това исках да кажа, ама ме мързеше да вадя присмиващите се емотикони :D
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                        X