Здравейте!От известно време съм регистриран във форума и предимно чета, но вече май стана време да се "намеся" С жена ми режихме да си вземем фиатка и нищо друго, напук на всички, които плюят марката Колата вече е в България, но за съжаление е в Сливен. Казвам за съжаление, защото аз съм от Бургас и ми е много мътно какви са сервизите в "града на сливите" (да не се обиди някой сега).Та искам да попитам (ако изобщо се стигне до сервиз), къде да заведа италианката на генеколог, ортопед и невролог?Благодаря!п.с. 1 Доста се рових във форума но не намерих пропоръчван сервиз, който да прави диагностика в Сливен.п.с. 2 Засега няма да давам подробности относно автомобилчето. Когато (ако) го купя - тогава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз в Сливен + въпрос за VIN
Collapse
X
-
spark написа:Ако можеш го закарай до Ямбол...Strabex написа:колега аз съм от сливен имам в предвид няколко сервиза които са много добри в работата си 0885618040 ми е номера звънни ми и ще дойда да я видим колата и ще я закараме на проверен сервиз.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Колеги имам едно въпросче.Как точно да разчета инфото по-долу?Ограденото би трябвало да е годината на производство нали?Защо излизат два модела? Кой точно трябва да гледам?п.с. Позволих си да променя заглавието на темата, за да не отварям нова.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар