искам да попитам какви документи ще ми трябват за да си вкарам кола от германия и колко ще ми излезе.искам да си вкарам купе 2.0 16в защото сам много зле с парите и не ми се плаща акциз на турбото а 2.0 20в излиза над 2000 евро.някакви савети и информация
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво точно ми трябва за да си вкарам кола от германия .....
Collapse
X
-
Да основно пари. На нашата граница на излизане си правиш застраховка за 5 лв.Разходите общо излизат на около +/- 500 евро в зависимост колко ще ти гори колата, като тук включвам номера, застраховка, винетки, нощувки по 10 евро и бензина.Но за да намериш читава кола трябва да имаш повечко парички, защото иначе ще ти побелее главата от проблеми!От тук като тръгваш ще ти трябва само шофьорската книжка и л. карта. А като купиш колата трябва да ти напишат Кауфентраг (не знам как се пише на немски), ако може да е на по-ниска цена, застраховката, която си правиш там (около 70 е), номерата (120 е), които ти си слагаш, талона на автомобила. Ами май е това.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
регистрациата в кат+застаховка за 3 месеца ми излезе 110 леватрябва ти договора за покупко-продажба(или фактура) и талоните на колата-малкия и големияи застаховка направена тука в БГможе да си я направиш и на вноскина мен платформата дето докара Типото ми излезе 450епреди 2 месецаFiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар