Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какво точно ми трябва за да си вкарам кола от германия .....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

какво точно ми трябва за да си вкарам кола от германия .....

искам да попитам какви документи ще ми трябват за да си вкарам кола от германия и колко ще ми излезе.искам да си вкарам купе 2.0 16в защото сам много зле с парите и не ми се плаща акциз на турбото а 2.0 20в излиза над 2000 евро.някакви савети и информация

Основно пари

Коментар

Да основно пари. На нашата граница на излизане си правиш застраховка за 5 лв.Разходите общо излизат на около +/- 500 евро в зависимост колко ще ти гори колата, като тук включвам номера, застраховка, винетки, нощувки по 10 евро и бензина.Но за да намериш читава кола трябва да имаш повечко парички, защото иначе ще ти побелее главата от проблеми!От тук като тръгваш ще ти трябва само шофьорската книжка и л. карта. А като купиш колата трябва да ти напишат Кауфентраг (не знам как се пише на немски), ако може да е на по-ниска цена, застраховката, която си правиш там (около 70 е), номерата (120 е), които ти си слагаш, талона на автомобила. Ами май е това.
      Space Star 1.9 DID

Коментар

мерси на информацията.а колко горе доло ще ми струва регистрацията и застраховката на колата тука и какви документи ми трябват за тая работа

Коментар

регистрациата в кат+застаховка за 3 месеца ми излезе 110 леватрябва ти договора за покупко-продажба(или фактура) и талоните на колата-малкия и големияи застаховка направена тука в БГможе да си я направиш и на вноскина мен платформата дето докара Типото ми излезе 450епреди 2 месеца
          Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

Working...
          X