sstanchev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1,4 12V
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:sstanchev написа:...
Коментар
-
В крайна сметка който не го кефи колата му - знае къде е пазара - все някой ще му я купи.Така като гледам обаче тука от нас никой не е тръгнал да си продава колата ... защо ли ? аз се сещам само за една причина ....Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Днес вкарах колата за смяна на маслото, филтрите и ако има нещо за смяна по ходовата част, дв-ля и изобщо да се направи основен преглед на колата. Равносметката, за една година и 14000км по българските пътища колата не е мръднала, дори за учудване и на хората от сервиза. Но това е смениха ми само маслото и филтрите. Затова,че не само дв-ля е важен, но и как се кара и поддържа колата.BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
-
Егати темата. И ми се струва, че сме Тарзан избяга доста далеч от ФИАТ.Май ще напиша дълъг пост, ама нейсе - поне 15 дни не съм писал, а и ми писна да чета на смотаната елинска азбука.Не съм фанатик на ФИАТ. Или поне не бях. 96-97 година, когато за пръв път видях Браво страшно се изкефих на дизайна му. Но когато тръгнах да си търся кола и през ум не ми е минавало да си вземам ФИАТ. Един колега ме насочи, намерих форума, попрочетох доста неща и се реших.Сега вече знам - следващата кола ще ФИАТ ( искам СААБ ама не мога да си го позволя ), просто защото за мен Бравчото е супер.И като доволен собственик на 1,4 12V да си кажа мнението. Още повече, че се връщам от Гърция, а там карах СЕАТ Леон 1,6 спортна версия ( май е 110 кс, но не съм напълно сигурен ). На балдъзата е колата. На 4 седмици и 1300 км.Струва точно 18 000 евро, без гръцкия еквивалент на КАСКО (Моята я взех за 3800 лева) Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 Като напълно СУБЕКТИВЕН извод - предпочитам си Бравото.Не ми говорете за липса на динамика, защото по книжка СЕАТА го дават от 0 до 100 за около 11 сек. И на 1,4 е толкова ( впрочем пак в Гърция се возих на тунинговано Пежо - 180 коня, до 100 за 7 секунди. Тук вече може да се говори за динамика особено в диапазона 80-140 - наистина залепя за седалката ). Мое лично мнение е, че макар двигателят да не е мощен, скоростите са разчетени много добре, а това създава страхотно усещане при шофиране.Не знам какво значи за колегите, че 1,4 няма мощност в ниски обороти? Много ми е странно това. Още повече, че при този двигател макс въртящт момент е с 1000 оборота под въртящия момент на 1,6 двигателя! Колата си дърпа добре от 1800-2000 оборота. Да видите СЕАТА - тръгвам и по навика като мръдне малко веднага сменям на втора - йок. Не поема. На 1ва трябва да я караш до 30-35 км/ч и тогава поема втора. Аз мисля, че както в почти всички наши действия при оценката на автомобилите определящо е по-скоро емоционалното. Рационалното обикновено е само за да ни успокои. Затова аз си харесвам колата, а други не я харесват.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Сега вече знам - следващата кола ще ФИАТ ( искам СААБ ама не мога да си го позволя ), просто защото за мен Бравчото е супер.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Не го знаех това за дизелите. Обаче пък аз не съм им фен. За платформата на Крома - те СААБ имат 2 модела ( горките те ) и вероятно става въпрос за СААБ 9/5 ( другия модел е малък ). Но доколкото знам за него ползват платформа на Вектра. Може би и Крома-та да е в групата?А искам СААБ именно заради края на поста ми - важно е ирационалното. Харесва мо леката грозота на СААБ. Карал съм една трошка - 900 от 86та. Много добра кола. Много.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Nino написа:Lane Staley написа:Сега вече знам - следващата кола ще ФИАТ ( искам СААБ ама не мога да си го позволя ), просто защото за мен Бравчото е супер.
Коментар
-
sstanchev написа:XE-XE-XE.....Баце НИНО, ти направо се изказа. За кво ви е Ферари нали може да си карате фиат.XE-XE-XE.... Ми явно му се кара кола на човека.Sorry че се смея на латиница. За всички които им е трудно да го прочетат ХЕ-ХЕ-ХЕ......Lane Staley написа:А искам СААБ именно заради края на поста ми - важно е ирационалното. Харесва мо леката грозота на СААБ.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
sstanchev написа:Nino написа:Lane Staley написа:Сега вече знам - следващата кола ще ФИАТ ( искам СААБ ама не мога да си го позволя ), просто защото за мен Бравчото е супер.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар