Здравейте, имам три питания за Браво JTD: 1) Възможно ли е да се сложи предна броня от Мареа, по принцип Бравото е SX версия, но пък има халогени...?2) Ако отлепя отзад надписите на задния капак, ще зейнат ли дупки или са само залепени?3) Лесно ли се слага спойлерчето от GT-версията на задния капак?Благодаря ви предварително и се извинявам, ако вече е говорено за тези неща. С търсачката не успях да се оправя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпросчета за Браво
Collapse
X
-
Re: Няколко въпросчета за Браво
rbk написа:Здравейте, имам три питания за Браво JTD: 1) Възможно ли е да се сложи предна броня от Мареа, по принцип Бравото е SX версия, но пък има халогени...?2) Ако отлепя отзад надписите на задния капак, ще зейнат ли дупки или са само залепени?3) Лесно ли се слага спойлерчето от GT-версията на задния капак?Благодаря ви предварително и се извинявам, ако вече е говорено за тези неща. С търсачката не успях да се оправя.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
deadairplane
-
Истината е такава, че скоро се надявам да се сдобия с едно доста запазено Браво JTD 2000г. Има Airbag, Климатроник и работи перфектно. По принцип се бях загледал в GT версите с по-агресивен вид и затова реших да ви попитам за тези неща.Благодаря и на двама ви, колега deadairplane не искам да те ангажирам с нищо, живот и здраве при покупка на въпросното Браво ще те уведомя.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар