Пак иде ред да се допитам до вас,може ли някой да мо обясни за добавките към бензина, за отпушване на дюзите.Отвреме на време светва лампичката на инжекциона , дали не е възможно да има запужени дюзи?Къде ли не съм ходила по прегледиуж всичко ми е наред вече.Става въпрос за понто 97гБлагодаея ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам въпрос за бензиновите добавки
Collapse
X
-
Аз процедирам така: сипвам 98 или 100 октана половин резервоар (защото цял много ми идва ) , сипвам едно шишенце STP добавка за инжекцион и настъпвам по магистралата. Иначе ако имаш запушена дюза си мисля че работата на ДВГ-то осезаемо ще се промени. Аз го правя упражнението когато съм карал дълго в града на газ.In Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
-
deadairplane
-
spark написа:В Бош-а май повече обичат да си пийват кафенце и на лаф отколкото да свършат нещо Последния път като ходих не видях някой изцапан там... 15-20мин само лаф с някакви таксиджии и никакво внимание към поне 6-7 коли дето чакатОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!
Коментар
-
пробва ли номера с откачането на акумолатора??? сваляш едната клема на акумулатора за 5-10 минути и компютъра си чисти грешките.... мойта лампа на инекциона също свети, ама като карам на газ....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар