Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за един автомобил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

msotiroff написа:
    Колега, днес на битака имаше една Мареа 1,8 16кл.(ГИ, поставян в Италия, климатроник) в много добро състояние и една HLX 2,4 ТД 125 к.с., също с климатроник в още по - добро състояние (говоря за купе, салон, окачване, работа на ДВГ, без нагари по ауспуха и т.н., все пак при покупка си е нужно да се види и от професионалист). Мисля, че са по - подходящи за изискванията ти от 5-цилиндровия змей. Раходи се другата сряда и няма да съжаляваш
    Бях миналата седмица на битака, но нищо не ми хвана погледа. Всъщност ми хареса една виненочервена мареа, но беше на над 200000 км., чак се учудих, че не са й врътнали километража преди да я изкарат на пазара . Не знам, жегите като че ли минаха, а аз искам да продам палиото най-вече защото няма климатик. Ако този месец не успея да го продам, най-вероятно се отказвам и ще си го карам поне до следващото лято. Честно казано бях забравил, че продажбата на автомобил не е много приятно занимание, на мен специално ми образува доста нерви. Стилът май навсякъде е такъв: идва съответния купувач (или кандидат за бартер) и почва да те убеждава, че колата ти не струва, омаловажава с насмешка положителните й качества и т.н. с цел да свали цената. Много често си води и някой "разбирач" за по-голяма достоверност. А мен ме заболява устата да повтарям, че не ме интересуват техните констатации - или харесват колата и я купуват на обявената от мен цена, или не я харесват. Пазарлък при мен няма. Вярно, не е много по ориенталски, за което се извинявам .
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
    X