Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мигачите отказват

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Мигачите отказват

    Здравейте колеги днес около 30 минути не можах да си включа мигачите и после като проработиха непрекъснато ту работеха ту не. (същото е за аварийните). Каква може да е причината? Реле? Съмняваме и ключа за аварийните да не прави проблем, защото като са изкл. куплунзите мигачите не работят.
    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.


    Когато целта е всичко и пътят е без значение!

    #2
    Започни с долната кора под волана. Там има едно малко синьо реленце. Обикновено има спукана спойка. Ако е наред, виж самият бутон за аварийни или лостчето за мигачите. Макар и малко вероятно, накрая провери и за късо в някой от мигачите; откачай последователно куплунзите им.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

    Коментар


      #3
      Като пуснеш мигачите лампата на таблото светва ли ? Ако свети непрекъснато това 100% е реле... Свали си релето за мигачите (с 3 или 4 извода е - когато ти работят мигачите ги сваляш ако трябва едно по едно и ще разбереш кое е) и го прегледай за скъсани спойки... Миналата седмица на един опел 4 пъти му запоявах релето на 4 различни места 4тия път едната спойка се беше стопила Ако не стане звънни ми утре по някое време и ще оправим проблема

      Коментар


        #4
        И при мен беше така - мигачите изчезваха след преминаване през дупка,накрая стегнах релето с дебел ластик да не мърда и повече не съм имал проблем.Но може да имаш нагоряло краче на същото реле.

        Коментар

        Working...
        X