Някой има ли представа дали има гумаджийници или сервизи където го правят и колко пари горе-долу излиза?Става въпрос за смяна на цвета - от сребристи на бронзови или чисто бели.По принцип не ми се занимава да го правя сам, че е голяма играчка... и за това си питам!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пребоядисване на лети джанти
Collapse
X
-
пребоядисване на лети джанти
Преди 6 месеца направих точно това-пясъкоструйка и прахово боядисване. Взеха ми 18 лв на джанта. Моите са стоманени, но по принцип няма разлика. Мястото е малко забутано - на около 150 - 200 м в дясно след Орион по посока Божурище. Влизаш навътре в двора, мисля че е някакъв цех на ТПК Атанас Романов. Има много голямо голямо разнообразие от цветове и джантите станаха много добре.Fiat Marea 1,6 16V 1998
Lancia Y 1.2 8v 1997
Fiat Tempra 1.6 1991
Коментар
-
Re: пребоядисване на лети джанти
nikolay nikolov написа:Преди 6 месеца направих точно това-пясъкоструйка и прахово боядисване. Взеха ми 18 лв на джанта. Моите са стоманени, но по принцип няма разлика. Мястото е малко забутано - на около 150 - 200 м в дясно след Орион по посока Божурище. Влизаш навътре в двора, мисля че е някакъв цех на ТПК Атанас Романов. Има много голямо голямо разнообразие от цветове и джантите станаха много добре.
Коментар
-
пребоядисване на лети джанти
Цената е общо за боядисване и пясъкоструйка . 72 лв за четирите джанти. Само че това което ти искаш няма как да стане - хората не се занимават с гуми изобщо. Трябва да занесеш само джантите /което значи да минеш на демонтаж и после на монтаж и баланс/. Забравих да ти кажа, че услугата се изпълнява в рамките на 3-4 дни.Fiat Marea 1,6 16V 1998
Lancia Y 1.2 8v 1997
Fiat Tempra 1.6 1991
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар