Въвеждам тази красваица в програмката "Car Test 2000" но ми трябват и пред. числа на ск. кутия.Ако някой може да ги намери ще черпя п.п. Става въпрос за 6 скоростна кутуя!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предавателни числа на скоростите?
Collapse
X
-
Re: Предавателни числа на скоростите?
ml@den написа:Въвеждам тази красваицаml@den написа:предавателните числа на ск. кутия. п.п. Става въпрос за 6 скоростна кутуя!ml@den написа:Ако някой може да ги намери ще черпяTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
-
Офф Еха! А нов внос ли е Купето ти ? Какви бяха таксите(акциз и ДДС), които плати От митническите калкулатори става ясно, че е над 15 хилки. Отдавна ли го имаш ? Интересни са ми цените на сменените консумативи. Има ли в Русе кой да ти го поддържа, сервиз имам в предвид? Коя година е и коя версия? То преди 99 само на ЛЕ я слагат 6 степенната май. Твоето да не е ЛЕ Това ще е машина за гледане! Офф
Коментар
-
Извинявам се че съм ви заблудил, нямам такава кола. Просто започнах да търся инфо, понеже за такива пари трудно може да се купи нещо подобно.97г. 6700евро За справка тук!Акцизите са много неприятен момент, но за късмет има от същия модел с по-удобен мотор - 1.8 131к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар