Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ударено Браво ХГТ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ударено Браво ХГТ.

Здравейте колеги от известно време насам се оглеждам за втора количка- някоя по- бърза, трябва ми главно за кеф, за извън градско. В сервиза на един приятел има едно ударено ХГТ значи човека се е ударил в някакъв ТИР странично тоест дясната му страна е сгъната няма ги стъклата по вратите както и предното. Та питането ми е дали си струва тая кола и колко би излязло едно цялостно боядисване на с металик боя, изправяне и т.н. ?

ако я вземеш за 3000лв не си заслужава,но ако я вземеш под 2000лв си заслужаваа и зависи колко е намачкана

Коментар

Ами да, за 2000 мисля, че ще я даде утре други ден ще кача снимки, а иначе как вървят читавите такива, не говоря от пазара в Горубляне да я взема ами от човек, защото Мареа-та я взех от там и имах адски много ядове с нея, бая пари глътна докато я оправя и така, та съм решил повече от там- НИЩО дори тасове

Коментар

един приятел си взе за 3400,от горубляне но с номера,вече 4 месеца го търкаля без ядовето си е относително има за 3500 или и за 4500 като състояние 1 и също

Коментар

Мдам, ясно. Иначе предполагам доста вървят?

Коментар

ами не знам, предполагам, че са по-бързи от голф гти - 150к.с. , но от астра 150к.с. - не зная, някой замервал ли се е... а иначе за цените, обърни се към мобилето и виж кок вървят там
            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
            e30 forever!

Коментар

Ако е ударена страничната колонка, не плащай повече от 1800лв. Качествено боядисване, металик е около 1200-1500лв.
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
                ами не знам, предполагам, че са по-бързи от голф гти - 150к.с. , но от астра 150к.с. - не зная, някой замервал ли се е... а иначе за цените, обърни се към мобилето и виж кок вървят там
                и голфа и астрата са по-бързи
                ex Fiat Bravo GT

Коментар

много зависи от удара ! да не ти излезне златна после тая кола !
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

ivo098 написа:
                    BEX---GT---TDi написа:
                    за астрата да ама за голфа (2.0 16в) съм 10000% обеден,че пада от хгт

Коментар

pugsy написа:
                      ivo098 написа:
                      BEX---GT---TDi написа:
                      за астрата да ама за голфа (2.0 16в) съм 10000% обеден,че пада от хгт
                      спора е за друг подфорум, но HGT е един от най-бавните хот хечове 150 коня за времето си..
                      ex Fiat Bravo GT

Коментар

Re: Ударено Браво ХГТ.

Marea Bipower написа:
                        Здравейте колеги от известно време насам се оглеждам за втора количка- някоя по- бърза, трябва ми главно за кеф, за извън градско. В сервиза на един приятел има едно ударено ХГТ значи човека се е ударил в някакъв ТИР странично тоест дясната му страна е сгъната няма ги стъклата по вратите както и предното. Та питането ми е дали си струва тая кола и колко би излязло едно цялостно боядисване на с металик боя, изправяне и т.н. ?
                        здрасти колега ,какво стана с бравото ? купи ли го ? продава л исе още ?
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

бягал съм с много го;лфове гти(150к.ц.) адски мъртъвци цепа ги но асртрата ако е читава върви повече
                          -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
                          -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

Working...
                          X