Здравейте колеги от известно време насам се оглеждам за втора количка- някоя по- бърза, трябва ми главно за кеф, за извън градско. В сервиза на един приятел има едно ударено ХГТ значи човека се е ударил в някакъв ТИР странично тоест дясната му страна е сгъната няма ги стъклата по вратите както и предното. Та питането ми е дали си струва тая кола и колко би излязло едно цялостно боядисване на с металик боя, изправяне и т.н. ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ударено Браво ХГТ.
Collapse
X
-
Ами да, за 2000 мисля, че ще я даде утре други ден ще кача снимки, а иначе как вървят читавите такива, не говоря от пазара в Горубляне да я взема ами от човек, защото Мареа-та я взех от там и имах адски много ядове с нея, бая пари глътна докато я оправя и така, та съм решил повече от там- НИЩО дори тасове
Коментар
-
ivo098 написа:BEX---GT---TDi написа:ами не знам, предполагам, че са по-бързи от голф гти - 150к.с. , но от астра 150к.с. - не зная, някой замервал ли се е... а иначе за цените, обърни се към мобилето и виж кок вървят там
Коментар
-
pugsy написа:ivo098 написа:BEX---GT---TDi написа:ами не знам, предполагам, че са по-бързи от голф гти - 150к.с. , но от астра 150к.с. - не зная, някой замервал ли се е... а иначе за цените, обърни се към мобилето и виж кок вървят тамex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Re: Ударено Браво ХГТ.
Marea Bipower написа:Здравейте колеги от известно време насам се оглеждам за втора количка- някоя по- бърза, трябва ми главно за кеф, за извън градско. В сервиза на един приятел има едно ударено ХГТ значи човека се е ударил в някакъв ТИР странично тоест дясната му страна е сгъната няма ги стъклата по вратите както и предното. Та питането ми е дали си струва тая кола и колко би излязло едно цялостно боядисване на с металик боя, изправяне и т.н. ?фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар