Здравейте, колеги!Имам си едно типо, което сутрин като тръгна и като му погам газ и задържа до едно положение набира си до там и после почва да забива нос. Ако някой има идея ще съм му благодарен! (че вече почна да ме дразни)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Tipo-то
Collapse
X
-
Re: Проблем с Tipo-то
Sergo написа:Здравейте, колеги!Имам си едно типо, което сутрин като тръгна и като му погам газ и задържа до едно положение набира си до там и после почва да забива нос. Ако някой има идея ще съм му благодарен! (че вече почна да ме дразни)Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
Sergo написа:Да. Почва да ме съмнява термодатчика за въздуха, защото ми даде грешка 23 вчера.
Коментар
-
сори мнгоо за офтопика но ми е интересно тия номерана гршки само на компютърна диагностика ли може да се видят какви са. или има и начин ръвчно. аз съм с Темпра 1.6 i.e. със дигиталнототабло?Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ами става ръчно до ECU-то има един куплонг с три кабела. Правиш едно мостче между черен и син-черен и даваш на контакт тогава лампата на мотора почва да мига. Някъде имаше тема където са описани всичките комбинации и грешки.ex. Tipo 1.6 i.e DOHC
ex. Marea Weekend HLX TD100
ex. Nissan Primastar 1,9 dci
Mercedes Vito W447
Skoda Rapid 1.2 110ps
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар