kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Италианските коли?
Collapse
X
-
Не знам какъв отговор си очаквал от форум на Фиат за автомобил Фиат, но в общи линии ще го получиш същия, ако зададеш въпроса във форум, например на Опел за покупка на Опел. Всички автомобили са добри докато са нови, а след това ако има кой да се грижи за тях. На каруцар и Ролс Ройс да му дадеш, пак ще го строши. Късмет с покупката. Все пак, най-малкото Италианския дизайн е номер едно в света.
Коментар
-
Rokambol написа:Все пак, най-малкото Италианския дизайн е номер едно в света.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
Пуснах тази тема,за да убедя баща ми,че той като чу на оня мнението за италианските коли и не иска да взима такава.Ама май ще се навие.ДА знаете някъде да се продават по-евтини и запазени коли.Специално за Fiat Scudo.И още един път.Колко е голям багажника на Multipla-та? Благодаря за мненията.
Коментар
-
Един човек в Плевен продава такова.Двигател: 1900 куб.см., ДизелПробег: 160 000 км.Регистрация: [EH] ПлевенПроизводство: Май 1997г.Цвят: БялБрой места: 9Особености: Airbag, Дизел, Пътнически, Климатик, Нов внос, Серво управление, Центр. заключване, Ел. СтъклаНа добра цена-7200лвА едно ново от Италия е 18,800 евро
Коментар
-
pakumba написа:как е в дупница има ли тънканиhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:pakumba написа:как е в дупница има ли тънкани
Коментар
-
Да отговоря и аз.Имал съм шест италиански автомобила и на нито един "не съм почвал с ремонтите". Всичките са били на минимум 8 години.Гледал съм какво купувам и съм разчитал малко и на късмет, който досега не ми е изневерявал.Ремонти съм правил и правя, но всички те са в рамките на нормалното използване.Ходова част, пластмасови неща, които стареят, чупят се, такива работи.Имал съм и немски и японски автомобили, не виждам особена разлика в ритмичността на ремонтите.Има части за немски автомобили, които са по евтини от същите за италианския автомобил, но при точно толкова е и обратната ситуация.В интерес на истината, имаше някъде такава сигнатура, най скъпите неща в италианските ми автомобили, които съм сменял са били немските електронни компоненти.Да не кажа, че са и най-чупливите. Ще бъде пресилено ако го напиша, но най-големи нерви съм имал с немската част от електрониката..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар