Здравейте,Трябва да си купувам микробус.И си харесах Fiat Scudo.Попитах един съсед,който е работил в автокъща.Той ми каза,че ако си взема италианска кола и след 1-2 години ще се започне с ремонтите.Това вярно ли е?Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Италианските коли?
Collapse
X
-
ми кат сяка кола бе пич, и аз с моя фиат съм минавал покрай баварци с вдигнати капаци, опели и т.н. като всяка кола си трябва потдръжка. вече кога точно ще се почне с ремонтите зависи колко ти е запзена машината, която вземеш. ако е скъсана от каране постоянно ще правиш ако ще да е мерцедес, опел, фолсваген и т.н. тва скудо ново ли е какво е?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Re: Италианските коли?
perer написа:Здравейте,Трябва да си купувам микробус.И си харесах Fiat Scudo.Попитах един съсед,който е работил в автокъща.Той ми каза,че ако си взема италианска кола и след 1-2 години ще се започне с ремонтите.Това вярно ли е?Благодаря.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ми не бих казал, че е ако е нова ще имаш проблем. освен някой дефкт, но това също може при всяка марка да се случи. и да имаш проблем кво от тва, нали си в гаранция? този от автокъщата само нови фиати ли кара та знаеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
perer написа:Благодаря.Аз имах предвид друго.Той каза,че и нова да си я вземеш каквато и да е италианска кола се ходи на ремонт след година две.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:perer написа:Благодаря.Аз имах предвид друго.Той каза,че и нова да си я вземеш каквато и да е италианска кола се ходи на ремонт след година две.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Megadeth написа:голямата работа немеца.Когато римляните са строили пътища и акведукти, ония са живеели в гората.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Виж какво, пич, аз пък гледам какво вдигам на подемника. Ако разчитах на италианките - щях гладен да умра. Добре, че са немските и френските. Ама си мълча и гледам глупостта на простолюдието. Преди и аз имах фолксваген, но откакто се качих на фиат, не ми е минавало през акъла за друга кола (освен алфа ромео).
Коментар
-
//// написа:Виж какво, пич, аз пък гледам какво вдигам на подемника. Ако разчитах на италианките - щях гладен да умра. Добре, че са немските и френските. Ама си мълча и гледам глупостта на простолюдието. Преди и аз имах фолксваген, но откакто се качих на фиат, не ми е минавало през акъла за друга кола (освен алфа ромео).Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар