Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Италианските коли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Италианските коли?

Здравейте,Трябва да си купувам микробус.И си харесах Fiat Scudo.Попитах един съсед,който е работил в автокъща.Той ми каза,че ако си взема италианска кола и след 1-2 години ще се започне с ремонтите.Това вярно ли е?Благодаря.

ми кат сяка кола бе пич, и аз с моя фиат съм минавал покрай баварци с вдигнати капаци, опели и т.н. като всяка кола си трябва потдръжка. вече кога точно ще се почне с ремонтите зависи колко ти е запзена машината, която вземеш. ако е скъсана от каране постоянно ще правиш ако ще да е мерцедес, опел, фолсваген и т.н. тва скудо ново ли е какво е?
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: Италианските коли?

perer написа:
      Здравейте,Трябва да си купувам микробус.И си харесах Fiat Scudo.Попитах един съсед,който е работил в автокъща.Той ми каза,че ако си взема италианска кола и след 1-2 години ще се започне с ремонтите.Това вярно ли е?Благодаря.
      Кой ще е този автомобил който ще се движи без да се налагат ремонти особенно по нашите прекрасни пътища и са нашата перфектна боза наречена горива.Ако мислиш да въртиш по 50000-100000 км на година естествено,че има нужда от обслужване и смяна на определени кнсумативи.Друг е върпоса в какво състояние ще бъде автомобила в момента на покупката ако е втора ръка.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

хехееееее, дай боже всекиму ремонти чак след година-две.Има разни таралясници след месец-два се разпадат.Прекрасни са италианските коли според мен.И чешките (имах една вярна стара шкода).
        Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

Благодаря.Аз имах предвид друго.Той каза,че и нова да си я вземеш каквато и да е италианска кола се ходи на ремонт след година две.А на Multipla колко е голям багажника?Благодаря.

Коментар

ми не бих казал, че е ако е нова ще имаш проблем. освен някой дефкт, но това също може при всяка марка да се случи. и да имаш проблем кво от тва, нали си в гаранция? този от автокъщата само нови фиати ли кара та знае
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Тва са приказки научени на изуст за трошляците-Фиат...купувай, не се замисляй!

Коментар

perer написа:
                Благодаря.Аз имах предвид друго.Той каза,че и нова да си я вземеш каквато и да е италианска кола се ходи на ремонт след година две.
                Кажи му на тоя дървен философ да дойде да ме почеше на едно място, преди да ходи да се гръмне... Аман от селяндури качили се от Москвч 408 на нещо немско разбираш ли... дето "немецо го е измислил..."
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

голямата работа немеца.Когато римляните са строили пътища и акведукти, ония са живеели в гората. Инженери и архитекти на Апенините имат от дълбока древност.
                  Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    perer написа:
                    Благодаря.Аз имах предвид друго.Той каза,че и нова да си я вземеш каквато и да е италианска кола се ходи на ремонт след година две.
                    Кажи му на тоя дървен философ да дойде да ме почеше на едно място, преди да ходи да се гръмне... Аман от селяндури качили се от Москвч 408 на нещо немско разбираш ли... дето "немецо го е измислил..."
                    Оpel - немското качество!
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Megadeth написа:
                      голямата работа немеца.Когато римляните са строили пътища и акведукти, ония са живеели в гората.
                      И са говорели на немски само с конете си...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Виж какво, пич, аз пък гледам какво вдигам на подемника. Ако разчитах на италианките - щях гладен да умра. Добре, че са немските и френските. Ама си мълча и гледам глупостта на простолюдието. Преди и аз имах фолксваген, но откакто се качих на фиат, не ми е минавало през акъла за друга кола (освен алфа ромео).

Коментар

//// написа:
                          Виж какво, пич, аз пък гледам какво вдигам на подемника. Ако разчитах на италианките - щях гладен да умра. Добре, че са немските и френските. Ама си мълча и гледам глупостта на простолюдието. Преди и аз имах фолксваген, но откакто се качих на фиат, не ми е минавало през акъла за друга кола (освен алфа ромео).
                          Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Коментар

Че Фиат е марката е ясно - този ми е третия(е може и алфа ама кога ли)не му мисли изобщо !!
                              Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

Working...
                              X