Здравейте колеги, тъй като в сервизното ръководство което имам тиа неща не са описанисе надявам на вашата помощ кое какво от заградените и означени с номера неща по двигателяа и искам да го пипна това прословуто моторче за празния ход, защото като изключа от скорост и почти гасне за момент и после оборотите се стабилизират на 850ето снимките
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо 1.8i GT-кое какво е ?
Collapse
X
-
Като му видях мотора и аз се учудих....ама не сум спорил аз :P 1,2,3 мисля че е EGR системата ама това 3 не е като при мен а е едно кръгло!За другите съм съгласен с pugsy ама дали това е наистина буксата за ABS-са!?п.с. Много различни неща спрямо моя мотор Yellow_Flash_Colorz_PDT_15now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
EGR-a е система коятовкарва изгорели газове в свежия въздух на двигателям като целта е да се контролира температурата на горене в цилиндрите и по този начин да се намали образуването на азотни оксиди. Понеже през тази система минават изгорели газове тя доста често се задръства и ако клапана не затваря колата не върви добре, тресе, няма мощност. Не мисля, че е добре просто да го запушиш, защото настройките на колата са направени за работа с него, но определено е по-добре да го няма от колкото да караш с неработещ (отворен).now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
maiden написа:EGR и картерна вентилация едно и също нещо ли са?Питам понеже картерната вентилация не е там, а тръгва отпред от мястото където е масления филтър горе долу и отива при дросела - дебел гумен маркуч, дебелостенен. Тия 1-2 и 3 на схемата нещо не ми се връзват с това?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар