Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автобагажник капсула от къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автобагажник капсула от къде?

От къде мога да си намеря автобагажник тип капсула за покрива на автомобила.Намерих някаква информация от гугъла за ИМпас 56 ,че продават обаче нещо сумите са много яки.Колеги ако знаете да се продават на други места или втора употреба дори пускайте линкове.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Поясни за какво иде реч? "Импас" са стари стари клиенти на банката в която работя и ще ги питам?! Чел съм за нещо подобно против градушки... дай жокер, ако е това и мен ме интересува отдавна.
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Ето това ме интересува от къде мога да си го го купя.Това което успях да намеря в нета е това - http://www.thule.com/Thule/ProductDe...____44484.aspx което се доставя от тази фирма - http://www.mitvas.com/go.idecs?i=693
      Прикачени файлове

Коментар

Никой не ползва такъв багажник или не е виждал къде се продават да речем в София така ли.Хайде колеги помагайте.

Коментар

Tornado написа:
          Никой не ползва такъв багажник или не е виждал къде се продават да речем в София така ли.Хайде колеги помагайте.
          Уф, това било багажник, а аз си мисля за градушки... Утре ще звъня.
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

има такива в Практикер

Коментар

"БУЛТРЕЙД - ЛТД" ООД Адрес: София, бул. Черни връх № 66Телефон: 02/ 868 18 20; 862 47 19; факс: 862 42 26email: bultrade@netissat.bgФирмата се занимава с внос и търговия със спортни стоки.Официален представител за България на:- ROSSIGNOL - Франция - ски, сноуборд, тенис, ролери- le Coq Sportif - дрехи и обувки за различни видове спорт и за свободното време- Dunlop, Slazenger - обувки, ракети и аксесоари за тенис, скуош, бадмингтон- CEBE - слънчеви очила за спорт и за свободно време- Den Bol - водни ски, уейкборд и аксесоари за водни спортове- THULE - багажници за коли - за ски, колелета, професионална дейност, куфари- DIANA - плувни и плажни бански , принодлежности, аксесоари- AGROFLOR - ветроустойчиви и декоративни платнища за тенис кортове и спортни съоръжения и др.
              преди - TIPO
              сега - VOLVO XC60

Коментар

а така колегата ме изпревари - аз работех в Бултрейд - там където слагат багажници THULE е големия SLS който се намира като тръгнеш от Хладилника към Околовръстното от лявата страна преди големия склад/магазин за гуми или иначе казано - Черни връх 59 ВПотърси Сашо или Емо и кажи че те праща Виктор (ако решиш да ходиш и да купуваш ми кажи да звънна да кажа че пращам човек за някой лев отстъпка )PS от доста време насам Le coq sportif, DIANA и тн. липсват за сметка обаче на Quiksilver, Roxy, Gotcha, Hawkако някой има въпроси относно тези неща да свирка
                Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

dannybo написа:
                  "БУЛТРЕЙД - ЛТД" ООД Адрес: София, бул. Черни връх № 66Телефон: 02/ 868 18 20; 862 47 19; факс: 862 42 26email: bultrade@netissat.bgФирмата се занимава с внос и търговия със спортни стоки.Официален представител за България на:- ROSSIGNOL - Франция - ски, сноуборд, тенис, ролери- le Coq Sportif - дрехи и обувки за различни видове спорт и за свободното време- Dunlop, Slazenger - обувки, ракети и аксесоари за тенис, скуош, бадмингтон- CEBE - слънчеви очила за спорт и за свободно време- Den Bol - водни ски, уейкборд и аксесоари за водни спортове- THULE - багажници за коли - за ски, колелета, професионална дейност, куфари- DIANA - плувни и плажни бански , принодлежности, аксесоари- AGROFLOR - ветроустойчиви и декоративни платнища за тенис кортове и спортни съоръжения и др.
                  Мерси колега свързах се с фирмата и очаквам вече офертите им и подходящия багажник за автомобила.За н-ти път се убеждавам ,че когато търся нещо и опитам с помоща на всички във форума резултата е налице и е положителен.Благодаря още веднъж.

Коментар

Tornado написа:
                    ....свързах се с фирмата и очаквам вече офертите им и подходящия багажник за автомобила.....
                    Не искам да те плаша, но се подготви за цени от 200 евро (за най-малкия р-р) нагоре
                    FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                    ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

ако все пак решиш ми кажи да ги предупредя, че аз те пращам...да се направи каквото може
                      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

brat_John написа:
                        Tornado написа:
                        ....свързах се с фирмата и очаквам вече офертите им и подходящия багажник за автомобила.....
                        Не искам да те плаша, но се подготви за цени от 200 евро (за най-малкия р-р) нагоре
                        Не се плаша имам представа за цените им от порядъка на 650 лв за нещо което ще подхожда на автомобила.Забравих да попитам дали пък няма да има втора употреба в някоя автокъщя или автоморга.

Коментар

Отдавна търся втора употреба, но не ми се усмихва щастието. Хубавите боксове за багаж са над 400-500лева минимум и нещо не ми се отделят толкова пари. Да не се излъжеш да вземеш от МЕТРО или практикер - казаха ми, че са ефтини около 250лева, но като се нагреят от слънцето се изкривяват и отварят, което си е гадно. Иначе ми се струват много практични и за това се оглеждам ако амеря втора употреба - нещо по-ефтинко.
                          FIAT Marea 1.9TD Weekend

Коментар

rossto написа:
                            Отдавна търся втора употреба, но не ми се усмихва щастието. Хубавите боксове за багаж са над 400-500лева минимум и нещо не ми се отделят толкова пари. Да не се излъжеш да вземеш от МЕТРО или практикер - казаха ми, че са ефтини около 250лева, но като се нагреят от слънцето се изкривяват и отварят, което си е гадно. Иначе ми се струват много практични и за това се оглеждам ако амеря втора употреба - нещо по-ефтинко.
                            От два дни поддържам връзка с Бултрейд по електронната поща.Успях да разбера за цените на част от автобагажниците/кутии,капсули/.За да се обурудва един автомобил с такова устройство трябва да ви кажа ,че трябва сума от порядъка на 700 до 1000 лв.В цената влиза багажника и двете напречни греди които рябва да се поставят примерно за Мареа комби.Ако някой се интересува мога да му предоставя всичко което получих като инфо от фирмата.

Коментар

Ако не ти представлява трудност пусни, а пък може и да отделя пари за нова кутия. При евентуална смяна на автомобила, дали ще може да се сложи на друг?
                              FIAT Marea 1.9TD Weekend

Коментар

Working...
                              X