От къде мога да си намеря автобагажник тип капсула за покрива на автомобила.Намерих някаква информация от гугъла за ИМпас 56 ,че продават обаче нещо сумите са много яки.Колеги ако знаете да се продават на други места или втора употреба дори пускайте линкове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автобагажник капсула от къде?
Collapse
X
-
Ето това ме интересува от къде мога да си го го купя.Това което успях да намеря в нета е това - http://www.thule.com/Thule/ProductDe...____44484.aspx което се доставя от тази фирма - http://www.mitvas.com/go.idecs?i=693Прикачени файловеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
"БУЛТРЕЙД - ЛТД" ООД Адрес: София, бул. Черни връх № 66Телефон: 02/ 868 18 20; 862 47 19; факс: 862 42 26email: bultrade@netissat.bgФирмата се занимава с внос и търговия със спортни стоки.Официален представител за България на:- ROSSIGNOL - Франция - ски, сноуборд, тенис, ролери- le Coq Sportif - дрехи и обувки за различни видове спорт и за свободното време- Dunlop, Slazenger - обувки, ракети и аксесоари за тенис, скуош, бадмингтон- CEBE - слънчеви очила за спорт и за свободно време- Den Bol - водни ски, уейкборд и аксесоари за водни спортове- THULE - багажници за коли - за ски, колелета, професионална дейност, куфари- DIANA - плувни и плажни бански , принодлежности, аксесоари- AGROFLOR - ветроустойчиви и декоративни платнища за тенис кортове и спортни съоръжения и др.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
а така колегата ме изпревари - аз работех в Бултрейд - там където слагат багажници THULE е големия SLS който се намира като тръгнеш от Хладилника към Околовръстното от лявата страна преди големия склад/магазин за гуми или иначе казано - Черни връх 59 ВПотърси Сашо или Емо и кажи че те праща Виктор (ако решиш да ходиш и да купуваш ми кажи да звънна да кажа че пращам човек за някой лев отстъпка )PS от доста време насам Le coq sportif, DIANA и тн. липсват за сметка обаче на Quiksilver, Roxy, Gotcha, Hawkако някой има въпроси относно тези неща да свиркаУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
dannybo написа:"БУЛТРЕЙД - ЛТД" ООД Адрес: София, бул. Черни връх № 66Телефон: 02/ 868 18 20; 862 47 19; факс: 862 42 26email: bultrade@netissat.bgФирмата се занимава с внос и търговия със спортни стоки.Официален представител за България на:- ROSSIGNOL - Франция - ски, сноуборд, тенис, ролери- le Coq Sportif - дрехи и обувки за различни видове спорт и за свободното време- Dunlop, Slazenger - обувки, ракети и аксесоари за тенис, скуош, бадмингтон- CEBE - слънчеви очила за спорт и за свободно време- Den Bol - водни ски, уейкборд и аксесоари за водни спортове- THULE - багажници за коли - за ски, колелета, професионална дейност, куфари- DIANA - плувни и плажни бански , принодлежности, аксесоари- AGROFLOR - ветроустойчиви и декоративни платнища за тенис кортове и спортни съоръжения и др.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
brat_John написа:Tornado написа:....свързах се с фирмата и очаквам вече офертите им и подходящия багажник за автомобила.....Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Отдавна търся втора употреба, но не ми се усмихва щастието. Хубавите боксове за багаж са над 400-500лева минимум и нещо не ми се отделят толкова пари. Да не се излъжеш да вземеш от МЕТРО или практикер - казаха ми, че са ефтини около 250лева, но като се нагреят от слънцето се изкривяват и отварят, което си е гадно. Иначе ми се струват много практични и за това се оглеждам ако амеря втора употреба - нещо по-ефтинко.FIAT Marea 1.9TD Weekend
Коментар
-
rossto написа:Отдавна търся втора употреба, но не ми се усмихва щастието. Хубавите боксове за багаж са над 400-500лева минимум и нещо не ми се отделят толкова пари. Да не се излъжеш да вземеш от МЕТРО или практикер - казаха ми, че са ефтини около 250лева, но като се нагреят от слънцето се изкривяват и отварят, което си е гадно. Иначе ми се струват много практични и за това се оглеждам ако амеря втора употреба - нещо по-ефтинко.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар