Баце кво ще правиш с тоя лиген на покрива имаш 2 декара багажник , просто не ми го побира акъла какво ще слагаш горе.
Ще го използвам да си мия краката когато съм на палатка някъде.Два декара багажник обаче ако имаш и обурудване за къмпинг като палатки и др.такива от двата декара остават само оградите.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Tornado, ти нали имаше нещо общо с Велико Търново..Като се прибереш от Афганистан...можеш да прескочиш до тук..В Мола се продават багажници на Thule от 600 до 1300 лева...Едно приятелче работи в този магазин, ако искаш нещо конкретно да го попитам....
Tornado, ти нали имаше нещо общо с Велико Търново..Като се прибереш от Афганистан...можеш да прескочиш до тук..В Мола се продават багажници на Thule от 600 до 1300 лева...Едно приятелче работи в този магазин, ако искаш нещо конкретно да го попитам....
Колега сериозно се интересувам къде в Мола в Търново се намират тези багажници.Искам да си взема такъв за следващата ми кола.
Тези багажници ги има и в Бриколаж или Практикер. Не помня точно къде го гледах, но има както се каза и от 200лв някакви с ниско качество, и от 7-800лв, които изглеждаха доста по-добре.
Колега сериозно се интересувам къде в Мола в Търново се намират тези багажници.Искам да си взема такъв за следващата ми кола.
Ами..първия етаж..където е боулинга и кино Арена www.mallvt.eu влез във "Виртуална Разходка" Ако искаш се обади когато идваш в Търново да те заведа, едно приятелче работи в магазина и също така ги поставят директно на колата, но незнам дали срещу заплащане
Ок ще се обадя.Обаче се съмнявам да има в наличност.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар