sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Двигателя трака като загрее ???
Collapse
X
-
валволина който налях беше 10W40 полу синтетика в магазина от кадето го купих много ми го хвалиха и аз като първия човек взех че се вързах на приказките на продавача,сега като налях SELENIA 20K колата беше на абсолютно равно място и изчакахме маслото доста време да се изтече и сега сутринта като го проверих беше точно на максимума, можеби наистина е останало малко масло от старото в двигатела, но сега колата си работи перфектно, и повече няма да слушам тъпи продавачи да ми дават съвети кое масло било по качествено !!!FIAT BRAVO 2.0 20 HGT
Коментар
-
При мен по същия начин се получи.Бях ангажиран точно когато трябваше да се смени маслото след покупката на колата и един колега и налял Валволин.Да ви кажа честно докато дойде време за смяна долях около 800 гр.Другото което е ,че мотора си беше доста шумен в сравнение с Селениата.След смяната минах на Селениа ТД и досега само с такова я карам.Не ми се налага да доливам или ако се наложи е в рамките на 100-200 гр.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колеги не искам да се караме или да сприм , но от 4 години работя със маслата на Валволин( даже и колата си карам със такова 15w40 turbo) . Искам да кажа че съм много доволен от маслото . Има редовни клиенти и държа автомобилите им под наблюдение . Почти колкото съм налял толкова съм и източил - 100, 150 гр.Отделен въпрос е че колегата може да е попаднал на менте валволинн.Взимаме по 3 варела масло валволин на 2-3 месеца всеки варел е по 200 литра.15w40 Longlive10w40 semisyntetic15w40 turboСпоред мое лично наблюдение съм доволен от 3 вида масла1.Motul2.Valvolin 3.CastrolВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
аз имам въпрос, по какво познавате, че да кажем валволин е по-добър от шел/примерно/ или кастрол? аз съм си взел от всички по-известни марки по едно литърче и си ги гледам винаги когато имам свободно време, ама не мога да разбера кое е по-добро от друготоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:аз имам въпрос, по какво познавате, че да кажем валволин е по-добър от шел/примерно/ или кастрол? аз съм си взел от всички по-известни марки по едно литърче и си ги гледам винаги когато имам свободно време, ама не мога да разбера кое е по-добро от друготоHCO написа:Взимаме по 3 варела масло валволин на 2-3 месеца1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
http://www.tech-co.net/read.php?opti...=bgТех-Ко съвместно с Булвал Ойл - официален дистрибутор на Valvoline, предлагат пълна серия масла, добавки и др., съобразени с условията на шофиране и новите двигателни технологии.Те се директни вносители на маслото.Имат разфасофки от всякъкъв тип.Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
HCO написа:Колеги не искам да се караме или да сприм , но от 4 години работя със маслата на Валволин( даже и колата си карам със такова 15w40 turbo) . Искам да кажа че съм много доволен от маслото . Има редовни клиенти и държа автомобилите им под наблюдение . Почти колкото съм налял толкова съм и източил - 100, 150 гр.Отделен въпрос е че колегата може да е попаднал на менте валволинн.Взимаме по 3 варела масло валволин на 2-3 месеца всеки варел е по 200 литра.15w40 Longlive10w40 semisyntetic15w40 turboСпоред мое лично наблюдение съм доволен от 3 вида масла1.Motul2.Valvolin 3.CastrolPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:...фирма официален вносител на продуктите на Exxonmobil , ...П.П.Аз също на Седичито бях най-доволен от Selenia Racing 10w60 ,все пак си е италянка.
Коментар
-
niko_ymn написа:ivanko_rs написа:...фирма официален вносител на продуктите на Exxonmobil , ...П.П.Аз също на Седичито бях най-доволен от Selenia Racing 10w60 ,все пак си е италянка.FIAT BRAVO 2.0 20 HGT
Коментар
-
и тук същия бъг :Уведомяване за отговори по темата: Двигателя трака като загрее ???http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=163021#163021 ме праща до страница:Темата или мнението, което търсите, не съществува аха ок мерси - вече е наред (163026)
Коментар
-
niko_ymn написа:Exxonmobil няма място за сравнение с: "Ashland Inc., американска енергийна корпорация с водещи позиции в нефтопреработването"Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:niko_ymn написа:Exxonmobil няма място за сравнение с: "Ashland Inc., американска енергийна корпорация с водещи позиции в нефтопреработването"
Коментар
-
ivanko_rs написа:За 2006 Exxonmobil е най-голямата фирма в нефтопреработвателния бизнес с незнам си колко милиарда долара печалба.Изследването е на база печалба и приходи.Тъй че прочети повечко ,тогава се изказвай.HCO написа:Колеги не искам да се караме или да спримniko_ymn написа:важното е че HGT-то вече няма разтройство
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар