Здравейте от днес и аз съм с Bravo JTD. Това ми е първия фиат и ме мъчат няколко проблема. 1.Как да сверя часовника на оригиналното радио, защото ме побърква - само премигва.2.Искам да махна оригиналното радио и да си сложа CD, но разбрах че ми трябва пластмаса която да уплътни дупката която остава. Къде мога да си купя такова нещо и на какава цена?3.Колко, какво и на колко километра се сменя маслото? Мисля да си купя Селения Турбо дизел 10/40.Мерси предварително за отговорите!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
3 въпросчета за Bravo (колко масло, часовник,слагане на CD)
Collapse
X
-
1. Ако сменяш радиото за какво ти е да го сверяваш?2. www.avitel-bg.com - около 30 лв.3. Мен, ако ме питаш, по-добре си вземи Mobil (5 литра за около 40-50 лв.). Масло се сменя на 8000 км.
-
wwweb написа:1. Ако сменяш радиото за какво ти е да го сверяваш?2. www.avitel-bg.com - около 30 лв.3. Мен, ако ме питаш, по-добре си вземи Mobil (5 литра за около 40-50 лв.). Масло се сменя на 8000 км.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Трябва да покрива B3+CD 10w40 ,вместимост 4,5 литра,но е съмнително да събереш цялото количество,т.к. винаги остава нещо в мотора.Сменя се на по-малко км защото е дизел,най-вече заради съдържанието на сяра в нафтата ,която изяжда алкалния резерв на маслото.Заради отделянето на твърди частици и т.н и т.н.Сменяй го на 8000км и не се кахъри.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
1.Задържаш натиснато часовничето и почваш да щракащ по запаметените станции: 2(-1ч) 3(+1ч) 4(-1мин) 5(+1мин).3. Кастро` Магнит 10В40ка или Селения - колегите ще ти кажат каква дали 20К или Голд ако става за дизел.2. и аз щях пак да питам, че предните отговори бяха половинчати и валидни само за софия. http://www.avitel-bg.com/индекс-javascript:void(нема линк - в аксесоари дето е); това там май не става за бравита а само за пунтиняколко стотин грама разминаване може да имаш колко ще събере ако не изхвърлиш масло със стария филтърв метро е "еС" наистина а не е 1-вокласния мобил
Коментар
-
niko_ymn написа:2. и аз щях пак да питам, че предните отговори бяха половинчати и валидни само за софия. http://www.avitel-bg.com/индекс-javascript:void(нема линк - в аксесоари дето е); това там май не става за бравита а само за пунти
Коментар
-
wwweb написа:трябва да им пишеш mail. Само предупреждавам, че е от грозната, по-скъпа пластмаса. За съжаление ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар