Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с предна седалка на браво 1.8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с предна седалка на браво 1.8

Здравейте,Наскоро си купих Фиат Браво 1.8 с кожени седалки.За съжаление се оказа. че предната седалка до шофьора не пада напред.Лостчето за сваляне на седалката се вдига без проблем но седалката остава зацепена и не мърда.Знае ли някой какъв може да е проблема и изобщо това подлежи ли на ремонт?Ако разполагте със схема как се разглобява механизма също би ми било от полза.Ще ви бъда много задължен ако ми помогнете.

Ако е със жило, най-вероятно е скъсано или трябва да се натегне. Погледни под седалката, зъбчетата, които я заключват дали се мърдат. Изобщо, механизма е простичък и сигурно може лесно да се ремонтира.
    Fiat Ritmo 105TC
    1600cc 105к.с.

Коментар

Проблема е, че не мога да рабера как работи. Затова и питах за някаква схема.

Коментар

При мен седалката се накланя напред, но не се плъзва. само за шофьорската говоря.
        Fiat Bravo 1.8 GT

Коментар

Искаш да кажеш, че по-пронцип не се накланя ли?Не може да бъде, тогава защо изобщо ще го слагат.При мен се движи напред, но не когато вдигна лостчето. Изобщо при вдигането на лостчето нищо не с лучва.Ако искам да я придвижа напред, мога но използвайки ръчката под седалката.

Коментар

Казвам, че и аз имам същия проблем.
            Fiat Bravo 1.8 GT

Коментар

явно тези седалки си имат проблем - моята не помръдваше на никъде и беше посукана и заварявана и се опавих като си взех нова от един колега от форума - любко - още я има дошофьорската седалка - за 20тунка ще ви я даде предполагам, аз за толкова си взех шоферската, а зимата ще си прехвърля тапицерията - 25-30лв ще е...поздрави колеги пп в книжките на хайнес за браво има обяснен мехаизма за отваряне - със снимки е...
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

Къде могат да се намерят тези книжки? javascript:emoticon(’’)Idea

Коментар

Най-накрая си свалих седалката и се оказа, че жилото не е скъсано, но не опъва достатъчно лостчето, което освобождава седалката.Излиза, че някак се е отпуснало макар, че не мога да си обясня как след като е метално. Въпросът е как да го натегна без да събличам седалката.Ако някой го е правил или знае как моля да ми подскаже.

Коментар

Working...
                  X