Здравейте,Наскоро си купих Фиат Браво 1.8 с кожени седалки.За съжаление се оказа. че предната седалка до шофьора не пада напред.Лостчето за сваляне на седалката се вдига без проблем но седалката остава зацепена и не мърда.Знае ли някой какъв може да е проблема и изобщо това подлежи ли на ремонт?Ако разполагте със схема как се разглобява механизма също би ми било от полза.Ще ви бъда много задължен ако ми помогнете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с предна седалка на браво 1.8
Collapse
X
-
явно тези седалки си имат проблем - моята не помръдваше на никъде и беше посукана и заварявана и се опавих като си взех нова от един колега от форума - любко - още я има дошофьорската седалка - за 20тунка ще ви я даде предполагам, аз за толкова си взех шоферската, а зимата ще си прехвърля тапицерията - 25-30лв ще е...поздрави колеги пп в книжките на хайнес за браво има обяснен мехаизма за отваряне - със снимки е...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Най-накрая си свалих седалката и се оказа, че жилото не е скъсано, но не опъва достатъчно лостчето, което освобождава седалката.Излиза, че някак се е отпуснало макар, че не мога да си обясня как след като е метално. Въпросът е как да го натегна без да събличам седалката.Ако някой го е правил или знае как моля да ми подскаже.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар