колега ако си си купил такав трансмистер кажи какво ти е мнението за него струва ли си паричките и на дисплея какво се показва .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CD Changer за оригинален касетофон Bravo
Collapse
X
-
Купих си да и съм доволен от качеството като се вземе под внимание цената на устройството сравнена с тази да си сложиш ЦД-ченджър ! Общо взето е плъг & пей устройството, стига да намериш честота която да е свободна иначе има малко смущения от радиата. Лошото в цялата история е че не ми стои в запалката трябва да се уплътни щото на най-малката дупка изкача, а за дупките в София не ми се говори! Иначе на това което си взех на дисплея му излиза честотата на която трансмитва а на радиото на колата, на дисплея излиза пак честотата!Струва си парите! Определено!ПоздравиJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Аз си купих ФМ трансмитер... за него дадох невероятната сума от..... 26 лева.С дистанционо ЮСБ изход, Мемори карта, и Аукс изход. Води се 4 в 1. Доволен съм от него много. Нагласил съм си го на 100.00 и не ми се бърка с никакви честоти било в София или някъде другаде където съм пътувал. Много е удобно, не изскача от запалката нито на дупки нито на нищо... Абе добро е и който не иска да си сменя оригиналният касетофон му го препоръчвам.
--------------------
Коментар
-
Huku написа:Аз си купих ФМ трансмитер... за него дадох невероятната сума от..... 26 лева.С дистанционо ЮСБ изход, Мемори карта, и Аукс изход. Води се 4 в 1. Доволен съм от него много. Нагласил съм си го на 100.00 и не ми се бърка с никакви честоти било в София или някъде другаде където съм пътувал. Много е удобно, не изскача от запалката нито на дупки нито на нищо... Абе добро е и който не иска да си сменя оригиналният касетофон му го препоръчвам.Demon4eto написа:колега Huku доста си се ровил в архива на форума щом си намерил 3 годишна темаFiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Аз също съм с трансмитер-качеството на звука е много добро. Много излиза от гнездото на запалката, затова му приложих ’’побългаряване’’-нагреваемата част на запалката се маха и трансмитера се пъха през външната част на запалката. Оставате без запалка,но трансмитера не мърда и на най-лошия път с дупки.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Re: CD Changer за оригинален касетофон Bravo
cio написа:Някой знае ли какви модели changer-и може да управлява оригиналния касетофон на Bravo(този с RDS и Changer control). И от къде може да се намери такъв, щото ми писна с тия касетки, не искам да слагам друг, с оригиналния ме кефи много централната конзола.мерси
Коментар
-
Много стилно изглежда това радио,просто всяко "пъхнато" на негово място би загрозило купето.Аз бих дал следната идея:ако има входове (те висят на парче кабел на гърба на радиото и нмат женски чинчове),може да се свърже едно ново CD от евтините,което да се скрие някъде.Едно NEO от 120 лв.с USB флашка 8 Gb може да зареди към 2-3 хиляди песни.Има си дистанционно (като на ТВ,но малко).И оригиналното да служи като усилвател,въпреки,че и Нео-то има 4 х 45W.П.С. В каталога на Метро от днес 13.8.09 има трансмитер с дистанционно за 24 лв. с ДДС.
Коментар
-
boy123 написа:Много стилно изглежда това радио,просто всяко "пъхнато" на негово място би загрозило купето.Аз бих дал следната идея:ако има входове (те висят на парче кабел на гърба на радиото и нмат женски чинчове),може да се свърже едно ново CD от евтините,което да се скрие някъде.Едно NEO от 120 лв.с USB флашка 8 Gb може да зареди към 2-3 хиляди песни.Има си дистанционно (като на ТВ,но малко).И оригиналното да служи като усилвател,въпреки,че и Нео-то има 4 х 45W.П.С. В каталога на Метро от днес 13.8.09 има трансмитер с дистанционно за 24 лв. с ДДС.
Коментар
-
Затова пък това: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41654 е сравнително лесно да се направи.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар