Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CD Changer за оригинален касетофон Bravo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега ако си си купил такав трансмистер кажи какво ти е мнението за него струва ли си паричките и на дисплея какво се показва .
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Купих си да и съм доволен от качеството като се вземе под внимание цената на устройството сравнена с тази да си сложиш ЦД-ченджър ! Общо взето е плъг & пей устройството, стига да намериш честота която да е свободна иначе има малко смущения от радиата. Лошото в цялата история е че не ми стои в запалката трябва да се уплътни щото на най-малката дупка изкача, а за дупките в София не ми се говори! Иначе на това което си взех на дисплея му излиза честотата на която трансмитва а на радиото на колата, на дисплея излиза пак честотата!Струва си парите! Определено!Поздрави
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
        ...Общо взето е плъг & пей устройството...
        Не звучи добре: включваш и плащаш!
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз си купих ФМ трансмитер... за него дадох невероятната сума от..... 26 лева.С дистанционо ЮСБ изход, Мемори карта, и Аукс изход. Води се 4 в 1. Доволен съм от него много. Нагласил съм си го на 100.00 и не ми се бърка с никакви честоти било в София или някъде другаде където съм пътувал. Много е удобно, не изскача от запалката нито на дупки нито на нищо... Абе добро е и който не иска да си сменя оригиналният касетофон му го препоръчвам.

--------------------

Коментар

колега Huku доста си се ровил в архива на форума щом си намерил 3 годишна тема
            запалиха двигателя и тогава той чу 4-римата да работят в перфектен синхрон, 1.6литровия 16клапанов Фиат Браво леко ръмжеше доволен от това че са го събудили

Коментар

Huku написа:
              Аз си купих ФМ трансмитер... за него дадох невероятната сума от..... 26 лева.С дистанционо ЮСБ изход, Мемори карта, и Аукс изход. Води се 4 в 1. Доволен съм от него много. Нагласил съм си го на 100.00 и не ми се бърка с никакви честоти било в София или някъде другаде където съм пътувал. Много е удобно, не изскача от запалката нито на дупки нито на нищо... Абе добро е и който не иска да си сменя оригиналният касетофон му го препоръчвам.
              Колега откъде го взе? Аз търся точно с aux изход! Директно в запалката ли се "ръга"? И има USB вход, а не изход, както си писал?
              Demon4eto написа:
              колега Huku доста си се ровил в архива на форума щом си намерил 3 годишна тема
              Ами ровил се е човека, няма нищо лошо в това. Спестява писането на нови теми.
              Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
              Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Аз също съм с трансмитер-качеството на звука е много добро. Много излиза от гнездото на запалката, затова му приложих ’’побългаряване’’-нагреваемата част на запалката се маха и трансмитера се пъха през външната част на запалката. Оставате без запалка,но трансмитера не мърда и на най-лошия път с дупки.
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Така изглежда доработен
                  Прикачени файлове

Коментар

А трансмитери трябва да продават във всеки по-голям магазин за техника.

Коментар

Re: CD Changer за оригинален касетофон Bravo

cio написа:
                      Някой знае ли какви модели changer-и може да управлява оригиналния касетофон на Bravo(този с RDS и Changer control). И от къде може да се намери такъв, щото ми писна с тия касетки, не искам да слагам друг, с оригиналния ме кефи много централната конзола.мерси
                      1. GRUNDIG MCD 6 (6 диска) MCD 10 (6 или 10 диска) MCD 20 MCD 30 (6 диска) MCD 36 (6 диска) MCD 40 (6 или 10 диска) MCD 46 (CD text) (6 или 10 диска) MCD 50 (CD text) (6 или 10 диска) MCD 60 (6 диска)2. SONY CDX-T69. (посредвтвом адаптер)3. Както и клонинги на марките FISHER и ROADSTAR

Коментар

http://cgi.ebay.co.uk/Grundig-MCD-46...23157002r39840
                        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                          http://cgi.ebay.co.uk/Grundig-MCD-46-CD-Changer-Cartridge-6-Disc_W0QQitemZ280375710496QQcmdZViewItemQQimsxZ200 90723?IMSfp=TL090723157002r39840
                          Това е само касетката, а не целия чейнджър.

Коментар

Много стилно изглежда това радио,просто всяко "пъхнато" на негово място би загрозило купето.Аз бих дал следната идея:ако има входове (те висят на парче кабел на гърба на радиото и нмат женски чинчове),може да се свърже едно ново CD от евтините,което да се скрие някъде.Едно NEO от 120 лв.с USB флашка 8 Gb може да зареди към 2-3 хиляди песни.Има си дистанционно (като на ТВ,но малко).И оригиналното да служи като усилвател,въпреки,че и Нео-то има 4 х 45W.П.С. В каталога на Метро от днес 13.8.09 има трансмитер с дистанционно за 24 лв. с ДДС.

Коментар

boy123 написа:
                              Много стилно изглежда това радио,просто всяко "пъхнато" на негово място би загрозило купето.Аз бих дал следната идея:ако има входове (те висят на парче кабел на гърба на радиото и нмат женски чинчове),може да се свърже едно ново CD от евтините,което да се скрие някъде.Едно NEO от 120 лв.с USB флашка 8 Gb може да зареди към 2-3 хиляди песни.Има си дистанционно (като на ТВ,но малко).И оригиналното да служи като усилвател,въпреки,че и Нео-то има 4 х 45W.П.С. В каталога на Метро от днес 13.8.09 има трансмитер с дистанционно за 24 лв. с ДДС.
                              Варианта отпада колега, защото отзад няма входове. А що се отнася до трансмитера с дистанционно има за по 19лв. в Жар компютърс на Вайтек. Единственото решение е чейнджър или това http://carlink.hid.bg/fiat.shtml, но и двете са трудно осъществими.

Коментар

Затова пък това: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41654 е сравнително лесно да се направи.
                                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
                                X