Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CD Changer за оригинален касетофон Bravo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само да обобщя, че трансмитерите не излъчват качествен сигнал и всички по-претенциозни към звук шофьори ще усетят този недостатък. Отделно на това е супер неудобно и грозно това да стърчи от запалката. Но... всеки сам преценява.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Само да обобщя, че трансмитерите не излъчват качествен сигнал и всички по-претенциозни към звук шофьори ще усетят този недостатък. Отделно на това е супер неудобно и грозно това да стърчи от запалката. Но... всеки сам преценява.
      Да, колега, така е, но какво качество очакваш да има една мр3-ка, като и на компютър с Hi-Definition Audio тъпия мр3 формат изкарва отвратителен звук. Лошото е, че нито един трансмитер от тия дето съм виждал не чете WAV.
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
        Vladim написа:
        Да, колега, така е, но какво качество очакваш да има една мр3-ка, като и на компютър с Hi-Definition Audio тъпия мр3 формат изкарва отвратителен звук. Лошото е, че нито един трансмитер от тия дето съм виждал не чете WAV.
        За ниска цена никога не очаквам нещо добро! :D Тук дори не става въпрос за МР3, а смачкването на звука през смотаният предавател, който най-малкото орязва високите до 15 клохерца. Но не ми се влиза в подробности, тази тема сме я дъвкали.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

аз го направих със фм трансмитер и съм фкарал деркно сиганала вътре и сам на аух тва беше лесно но имам малък проблем много трудно префключва на аух някакви идеи за хелп сигнала е перфектен

Коментар

Re: SONY CDX-656

Здравейте,Да изтупам прахта от тази тема Купих си SONY CDX-656 CD чейнджър. Радиото ми е AD185H.Никъде не мога да намеря точно съответствие на пиновете на касетофона и тези на чейнджъра.Някой слагал ли е такъв чейнджър ?Кабелите му са като тези: Трябва ми кабел като този:
            Sev написа:
            rustson написа:
            А този модел дали ще стане?SONY CDX-656Мерси!
            някъде четох, че ставано с някакъв преходтърси си нещо със същия накрайник, като този в багажника на колата
            04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Re: SONY CDX-656

Дано да са ти от полза, колега.
              Прикачени файлове

Коментар

Working...
              X