Някой знае ли какви модели changer-и може да управлява оригиналния касетофон на Bravo(този с RDS и Changer control). И от къде може да се намери такъв, щото ми писна с тия касетки, не искам да слагам друг, с оригиналния ме кефи много централната конзола.мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CD Changer за оригинален касетофон Bravo
Collapse
X
-
аз знам , значи оригиналният вграден касетофон които има ейнджър контрол може да управлява три модела чейнджъри:GRUNDIG MCD-6GRUNDIG MCD-46SONY CDX-T69и трите модела са с по 6 диска и по характеристики не са лоши според мен ( за времето си все пак, не би трябвало да се сравняват с последните модели), аз си имам и кабел под задната седалка но чейнджъра го няма (казаха ми че си го взел предишния собственик, обаче най-вероятно те са го прибрали- човека дето докара колата). търся си такъв чеънджър така че ако намериш някъде питай за два. УспехFIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
-
При мен не е имало, защото кабела беше забутан под корите и даже тапа имаше на него.Но се чудя дали няма да стане някой от новите модели чейнджъри, дали ще може да го управлява?Между другото има ли оригинално радио със CD за Bravo/a, и ако някой предлага да пише, и този вариант ме интересува.Bravo HGT
Коментар
-
cio написа:При мен не е имало, защото кабела беше забутан под корите и даже тапа имаше на него.Но се чудя дали няма да стане някой от новите модели чейнджъри, дали ще може да го управлява?Между другото има ли оригинално радио със CD за Bravo/a, и ако някой предлага да пише, и този вариант ме интересува.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
dani389 написа:има cd за брава/о"..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
Brava 1.4 12V
Коментар
-
source написа:dani389 написа:има cd за брава/о
Коментар
-
sev написа:source написа:dani389 написа:има cd за брава/о"..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
Brava 1.4 12V
Коментар
-
откажи се да търсиш cd варианта е с тези пластмаси а докато намериш оригинално cd може и да смениш колата.CD rом слагат само на коли след 2000. година мисля 4е само по поръчка ,това на снимката не е мое намерих снимката в нета .Но ако има някой по на ти с нета нека да провери в сайта на грундиг португалия може ли да се порача а и вече може да са с мп3 но само те правят това което ние всички искаме.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
rustson написа:Колеги,днес ще ходя до елецтрон.бг в НДК и ще пробвам SONY CDX-656 ако стане ше почерпитеJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:...Между другото колко от вас са чували за МП3 риидър / ФМ Трнасмитер на е-бусхона.цом го има струва ~100лв. ръга се в запалката и предава на точно определена честота която се хваща от радиото и изкарва страходен звук! Няколко колеги от работа си взеха и са мн ого доволни...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар