Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CD Changer за оригинален касетофон Bravo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

CD Changer за оригинален касетофон Bravo

Някой знае ли какви модели changer-и може да управлява оригиналния касетофон на Bravo(този с RDS и Changer control). И от къде може да се намери такъв, щото ми писна с тия касетки, не искам да слагам друг, с оригиналния ме кефи много централната конзола.мерси
    Bravo HGT

аз знам , значи оригиналният вграден касетофон които има ейнджър контрол може да управлява три модела чейнджъри:GRUNDIG MCD-6GRUNDIG MCD-46SONY CDX-T69и трите модела са с по 6 диска и по характеристики не са лоши според мен ( за времето си все пак, не би трябвало да се сравняват с последните модели), аз си имам и кабел под задната седалка но чейнджъра го няма (казаха ми че си го взел предишния собственик, обаче най-вероятно те са го прибрали- човека дето докара колата). търся си такъв чеънджър така че ако намериш някъде питай за два. Успех
    FIAT Stilo 1.4 16V
    FIAT Bravo 1.6 16V (преди)

Коментар

При мен не е имало, защото кабела беше забутан под корите и даже тапа имаше на него.Но се чудя дали няма да стане някой от новите модели чейнджъри, дали ще може да го управлява?Между другото има ли оригинално радио със CD за Bravo/a, и ако някой предлага да пише, и този вариант ме интересува.
      Bravo HGT

Коментар

cio написа:
        При мен не е имало, защото кабела беше забутан под корите и даже тапа имаше на него.Но се чудя дали няма да стане някой от новите модели чейнджъри, дали ще може да го управлява?Между другото има ли оригинално радио със CD за Bravo/a, и ако някой предлага да пише, и този вариант ме интересува.
        Че има има :D . Ама е почти невъзможно да си намериш, иначе имаше някъде из форума че в някой град преди време продавали. Които търси намира
        FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

незнам касетофона е също GRUNDIG модел AD182AH , особени са ,все пак са специално за тази кола, предполагам че някой други модели пак на GRUNDIG чейнджъри може би би могъл да ги управлява но не съм сигурен
          FIAT Stilo 1.4 16V
          FIAT Bravo 1.6 16V (преди)

Коментар

SONY CDX-656

А този модел дали ще стане?SONY CDX-656Мерси!
            Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
            Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Re: SONY CDX-656

rustson написа:
              А този модел дали ще стане?SONY CDX-656Мерси!
              някъде четох, че ставано с някакъв преходтърси си нещо със същия накрайник, като този в багажника на колата
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

има cd за брава/о
                Прикачени файлове
                FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
                  има cd за брава/о
                  Ем айде бе бате, това ни трябва на всички ! Я кажи почече инфо, твое ли е това СД, къде може да се намери, и колко би струвало?Ако е твое, как се справя? Прескача ли, претенциозно ли е към дискове записани на по-висока скорост?
                  "..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
                  дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
                  Brava 1.4 12V

Коментар

source написа:
                    dani389 написа:
                    има cd за брава/о
                    Ем айде бе бате, това ни трябва на всички ! Я кажи почече инфо, твое ли е това СД, къде може да се намери, и колко би струвало?Ако е твое, как се справя? Прескача ли, претенциозно ли е към дискове записани на по-висока скорост?
                    трудно ще го намеришпо-вероятно да намериш чейнджър
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Колеги,днес ще ходя до елецтрон.бг в НДК и ще пробвам SONY CDX-656 ако стане ше почерпите

Коментар

sev написа:
                        source написа:
                        dani389 написа:
                        има cd за брава/о
                        трудно ще го намеришпо-вероятно да намериш чейнджър
                        Аз ченджър имам, ама тотално се е здухал! Когато си иска чете дискове, а и мина ли през някоя дупка(а те са много) прескача да си... майката. Пък и миналата седмица нещо барах по акумулатора и май даде на късо и му изгоря процесора... Та затова сега търся такъв вариант с СД
                        "..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
                        дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
                        Brava 1.4 12V

Коментар

откажи се да търсиш cd варианта е с тези пластмаси а докато намериш оригинално cd може и да смениш колата.CD rом слагат само на коли след 2000. година мисля 4е само по поръчка ,това на снимката не е мое намерих снимката в нета .Но ако има някой по на ти с нета нека да провери в сайта на грундиг португалия може ли да се порача а и вече може да са с мп3 но само те правят това което ние всички искаме.
                          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

rustson написа:
                            Колеги,днес ще ходя до елецтрон.бг в НДК и ще пробвам SONY CDX-656 ако стане ше почерпите
                            Нищо не стана, нищо че си писах с офиса им преди да отида, като стигнах там се оказа че този модел се е изчерпал и вече не го предлагали! .... търсенето продължава!!Между другото колко от вас са чували за МП3 риидър / ФМ Трнасмитер на е-бусхона.цом го има струва ~100лв. ръга се в запалката и предава на точно определена честота която се хваща от радиото и изкарва страхотен звук! Няколко колеги от работа си взеха и са много доволни!http://e-bushona.com/index.php?optio...Itemid=1Ето изберете си! аз съм си харесал този от 94лв.

Коментар

rustson написа:
                              ...Между другото колко от вас са чували за МП3 риидър / ФМ Трнасмитер на е-бусхона.цом го има струва ~100лв. ръга се в запалката и предава на точно определена честота която се хваща от радиото и изкарва страходен звук! Няколко колеги от работа си взеха и са мн ого доволни...
                              Ами май доста са чували... Прочети тук: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3021
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X