Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задно гърне

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задно гърне

Здравейте,сцепи ми се задното гърне. То си беше изгнило и явно му дойде времето.Може ли някой да каже правил ли е скоро такъв ремонт и какво трябва да се направи.От магазина на Евро 07 ми искат 84 лв, а в некав сервиз ми казаха за сума 230 лв (може би с монтажа)!!!Освен това тръбата която излиза от него е с доста специфична форма - Ес - образна та не знам дали може да се използва старата или трябва да търся нова.Поздрави и безварийно !
    Punto ELX MPI 90

Отиди в Мкомплект33, не вярвам да струва повече от 60-70 лв. с труда...Освен това им кажи, че си член на форума им /то и не е лошо да станеш, ако не си все още/ и ще получиш отстъпка...Другият съвет е да отидеш при арабите, при които ходя аз, няма да излезе по-евтино, но поне гледам какво ми слагат и гарантирам, че е качествено...
    Alles in Ordnung

Коментар

Zaphod написа:
      Отиди в Мкомплект33, не вярвам да струва повече от 60-70 лв. с труда...Освен това им кажи, че си член на форума им /то и не е лошо да станеш, ако не си все още/ и ще получиш отстъпка...Другият съвет е да отидеш при арабите, при които ходя аз, няма да излезе по-евтино, но поне гледам какво ми слагат и гарантирам, че е качествено...
      Каква е колата?Аз съм с Типо 1.4 моноинж. Преди малко повече от година сменях гърне в ЕМК33 в Дружба. Момчетата работят качествено, но пък гърнетата са отврат. Беше някаква белгийска партида (така ми казаха). И явно цялата е Защото след като го смених с ново дадоха 1 година гаранция. Три пъти ми го правиха, след което го смениха още веднъж с чисто ново, накараха ме да сменя тампони на двигател, мека връзка и кво` ли още не, но резултата все още е такъв, че ако те кача до Пловдив, там ще слезеш от колата с такова главоболие...Ако ходиш там - питай какви са гърнетата.А иначе цената беше около 140 лв. със смяната. Точно не си спомням вече, но е там някъде.Успех.

Коментар

dee1bg написа:
        Каква е колата?
        Пише я в подписа
        Alles in Ordnung

Коментар

Bosal

Забравих да кажа, че гърнето от Евро 07 е Bosal.Добро ли е или да търся друга фирма?
          Punto ELX MPI 90

Коментар

Аз мисля, че е добро - защо да търсиш друга фирма, като разликата ще е максимум 5-10 лв.?
            Alles in Ordnung

Коментар

Фирмата е добра,но в Евро 07, няма Bosal !

Коментар

Задното и средно гърне вървят заедно попринцип. Аз миналата седмица ги смених. При мен проблема беше средното гърне. С арабеската започнахме да се пазариме от 220лв. за 3-те гърнета/оригинални за брава/. Стигнахме до 150лв. с монтажа за средно и задно гърне + 2год. гаранция. Предлагаше ми и такова за типо, само че задното не е с тази извивка за която Spuky говори.Що се отнася до ЕмКомплект 33. Там също нямат поотделно гърнетата и ти продават 3-те.

Коментар

Alexius написа:
                  Задното и средно гърне вървят заедно попринцип. Аз миналата седмица ги смених. При мен проблема беше средното гърне. С арабеската започнахме да се пазариме от 220лв. за 3-те гърнета/оригинални за брава/. Стигнахме до 150лв. с монтажа за средно и задно гърне + 2год. гаранция. Предлагаше ми и такова за типо, само че задното не е с тази извивка за която Spuky говори.Що се отнася до ЕмКомплект 33. Там също нямат поотделно гърнетата и ти продават 3-те.
                  В ЕмКомплект-а слагат каквото им кажеш,ако искаш само задно,ако искаш и само средно,поне в Дружба2 ЕмКомплекта де.

Коментар

Където питах така ми казаха, в Дружба не съм проверявал.Дай някакъв телефон ако имаш, да се обади колегата и да попита.

Коментар

за съжаление нямам телефон,на мен ми е близо и ходя направо тамв сайта май го имаше

Коментар

pugsy написа:
                        за съжаление нямам телефон,на мен ми е близо и ходя направо тамв сайта май го имаше
                        http://emk-33.com/
                        Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Working...
                        X