Здравейте колеги,Предварително се извинявам, че пускам темата тук, но не намерих по подходящо място и ако някой от модераторите прецени, че мястото и не е тук нека я премести.Та да си дойдем на думата, вчера ми откраднаха декоративните капачки на летите джанти на Мареата и искам да попитам дали тези капачки се продават отделно и дали изобщо могат да се намерят. Лошото е, че нямам снимки на джантите, за да разберете за кои джанти и капачки става дума, но модела на Мареата е HLX и ако някой знае какви джанти се монтират на този модел и има снимки моля да ги качи. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Декоративни капачки за лети джанти
Collapse
X
-
tomazo написа:Александър ауто по 9 кинта бройка на капачкатаOpel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Kemaloff написа:tomazo написа:Александър ауто по 9 кинта бройка на капачкатаКви са тея пари баси! Тея да не ги продават с джантата
Bravo HGT 2001
Коментар
-
Ако правилно съм разбрал за кои капачки става дума: има един колега - Sraaaaa - който правеше такива работи. Аз на едната джанта съм с капачка от него (сигурно повече от година вече не е паднала :D ). Ама не знам дали вече се занимава с такива неща. Виж тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=115779#115779ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
С колегата Sraa говорех преди и се разбра, че не прави капачки, а само нещо като лепенки. Капачките се щракват с едни щифтове отзад и няма как да стане. А лепенка като нямаш капачка за какво ти еСега гледах EPER там си пише, че на този код съответстват 4 броя, т.е 40лв са и четирите. А за обикновените пластмасови капачки пише 11лв., но в тъпото Ал. Ауто като ида вечно нищо нямат. Дори изобщо не си правят труда да проверят в компютъра. Иначе на сайта им излиза цена за продукта.
Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар