trace написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
висока температура на брава
Collapse
X
-
И при мен температурата се покачваше в задръстванията с включен климатик. В петък сутринта свалих вентилатора и измих радиатора от вътрешната страна с пароструйка. От тогава стрелката не е мръднала от средата (всъщност при мен стои малко под средата). В петък, обаче, не беше голяма жега, а вчера и днес нямаше задръствания, така че ще го наблюдавам още, но смятам, че при нормална експлоатация на автомобила, температурата не трябва да се колебае. [/img]
Коментар
-
deadairplane
-
аз като гледам на колегата таблото до второто деление се качило на на-й големите жеги като качвах един бая стръмен байр на първа и 3000 оборота...иначе включва перката още на първото деление след средната голяма и най-много да качи между първото и второто...извънградско с включено парно е на едно деление преди средата и играе...вдига се до средното положение при което пада отново там и т.н. сега през лятото държеше на първото деление след голямата средна и когато измих радиатора (без пароструйка и химикали) смених и един маркуч тъп че се скъсало и аз покрай него да се чудя откъде губи антифриз...след това отвън миене и изправяне на криви ламели и поставяне и т.н...сега колата загрява бавно на задръстванията...всмисъл извънградско с парното на студено държи между голямото средно и под него деление и най много да стигне средното...така че щеш не щеш ще бръкнеш 100 лв за нов термостат колега...аз след 15.000 км ще се бръкна за нов ремък,ролка,водна помпа и термостат че не ми се играе да наблюдавам постоянно уреда...ПП. Досега всичко що е Магнети Марели по колата се прецакало но Бош не е мръднал още...фиат браво 1.4 12в
фиат браво 2009 1.4 турбо...каминг сун!
Коментар
-
Оказа се, че точно в уреда е проблема като ударя по таблото и се оправя.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар