1.Има ли Брава 1.6 16V без бензинов филтър?2.С 11 летра бензин колко км е нормално да измина градско? (тук отбелязвам че съм нов шофьор и подавам на моменти доста повече газ... )3.На светофар усещам едно леееко тракане....просто различен от досега шум....много е леко....като натисна съединителя изчезва....какво е това?и последно....колко бензин ми остава след като ми светне лампата на таблото?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпроса за Брава...
Collapse
X
-
SSPURSS написа:супер.... на мойта няма бензинов филтър...човек разбиращ от фиат ми каза че имало и без......както и да е. това проблем ли е?Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
тракането може да е от лагера на първичния вал на скоростната кутия щом като го натеснеш изчезва , ако е лагера на съединителя като натиснеш трябва да се появява шум поне аз така мисля че е правилно ако греша колегите да ме поправятTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
SSPURSS написа:знам каде трябва да е ...под таз кора но няма ...маркучите си отиват направо в резервоара.....Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар