Ако махна кормилото, в което има еърбег, може ли да стане някакъв гаф, като да изкочи еърбега да не мога после да го свържа или нещо подобно?Развали ми се мигачът, а това, което трябва да оправя немога да го оправя, ако немахна горната част на панела на кормилото, който пък се държи от кормилото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешен отговор - кормило и еърбег
Collapse
X
-
Re: Спешен отговор - кормило и еърбег
RAADOO написа:Ако махна кормилото, в което има еърбег, може ли да стане някакъв гаф, като да изкочи еърбега да не мога после да го свържа или нещо подобно?Развали ми се мигачът, а това, което трябва да оправя немога да го оправя, ако немахна горната част на панела на кормилото, който пък се държи от кормилото
-
tomny написа:RAADOO написа:Ако махна кормилото, в което има еърбег, може ли да стане някакъв гаф, като да изкочи еърбега да не мога после да го свържа или нещо подобно?Развали ми се мигачът, а това, което трябва да оправя немога да го оправя, ако немахна горната част на панела на кормилото, който пък се държи от кормилотоТо ако за един мигач, ще развалям еърбега...
Coupe 1.8 16V
Коментар
-
RAADOO написа:...
Коментар
-
Намерих и друг начин, който може би е и правилният начинТези ботлчета, които трябва да се развият, след като се махне кормилото, са хванати от вътре с едни щифтчета за контра. С една отвертка бутатате пластмасата над/зад щифчетата, за която пластмаса са хванти те и горната част на кората на кормилото излиза
Но мигача не можах да си оправя. Мислех, че има откачен или прекъснат кабел, но няма и незнам какво е.P.S. А къде е тази документация във форума?
Coupe 1.8 16V
Коментар
-
Vladim написа:Колеги... за кой ли път ще кажа-четете документацията във формата на pdf файлове! Там всичко е описано и показано със схеми. При демонтаж на волан с еърбег се откача задължително акумулатора!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:A, хубаво отвори темата - де ги тези PDF?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар