Вчера за пръв път тествах колата - карах около 15 километра. Като отворих капака ми направи впечатление че всичко е много загряло, двигателя, акумулатора, пластмасата на въздушния филтър и всичко останало под капака беше много горещо. Иначе на таблото стрелката на температурата ми сочеше на половината и като тръгнах да се прибирам намаля още. Чудя се дали е нормално това - типото ми не загряваше чак толкова.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загряване на двигателя
Collapse
X
-
Re: Загряване на двигателя
mvmrik написа:Вчера за пръв път тествах колата - карах около 15 километра. Като отворих капака ми направи впечатление че всичко е много загряло, двигателя, акумулатора, пластмасата на въздушния филтър и всичко останало под капака беше много горещо. Иначе на таблото стрелката на температурата ми сочеше на половината и като тръгнах да се прибирам намаля още. Чудя се дали е нормално това - типото ми не загряваше чак толкова.
-
tomny написа:mvmrik написа:Вчера за пръв път тествах колата - карах около 15 километра. Като отворих капака ми направи впечатление че всичко е много загряло, двигателя, акумулатора, пластмасата на въздушния филтър и всичко останало под капака беше много горещо. Иначе на таблото стрелката на температурата ми сочеше на половината и като тръгнах да се прибирам намаля още. Чудя се дали е нормално това - типото ми не загряваше чак толкова.
Коментар
-
mvmrik написа:Падна на около 1/4, то там градуси не пише и затова така го обяснявам. Аз на връщане карах с около 120 км/ч и мисля че затова намаля температурата - заради по-голямата скорост.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар