Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айде още една брава във форума и още един в сектата :))

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде още една брава във форума и още един в сектата :))

Здравейте,приятно ми е, нов собственик съм на Брава от онзи ден, а днес минах КАТ за 7 часа и излязох с чисто нови номерца, завършващи на КР, което аз тълкувам като "Красив" )))Тези дни ще слагам аларма и каско и веднага при Бобо за задължителната диагностика и обслужване.Колеги, препоръчайте някой алармаджия, знам че са над пъд и под път ама друго си е някой форумец да похвали някой. Нали се поддържате и вече поддържаме. Рових по темата във форума но много общо, никой не каза конкретен сервиз и човек. Дайте тел. да звънна пък скоро като дойда на срещите (сряда нали) ще почерпя и аз.Мерси предварително.Между другото във Дупница пазара за коли е много по добър от Горубляне.Мерси предварително и ще следя с интерес вашите отговори на скромните ми питания.Поздрави
    Fiat Brava SX, 1.6, 16V, 103 кс, 96 г, климатик

Добре дошъл и Безаварийна с придобивкатаА за въпросчето за алармата прочети раздела бизнес клуб фиат там имаше 1 колега с аларми,иначе питай по добре познат колега от нас мнение и така
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Мерси Nasty,сега ще разгледам и там. Въпросът стои отворен де )

Коментар

Честитка и от мен, със здраве да си я караш и много много да те слуша. Пожелавам да си много доволен от избора си
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Re: Айде още една брава във форума и още един в сектата )

elmilan написа:
          Здравейте,приятно ми е, нов собственик съм на Брава от онзи ден, а днес минах КАТ за 7 часа и излязох с чисто нови номерца, завършващи на КР, което аз тълкувам като Поздрави
          Добре дошъл колега и много безавариини километри.КР аз го тълкувам като Командир на рота защото нали знаеш професията е такава.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: Айде още една брава във форума и още един в сектата )

ПоздравиДобре дошъл колега и много безавариини километри.КР аз го тълкувам като Командир на рота защото нали знаеш професията е такава.
            ЕЕЕЕ колега, това ме разби, хахах,командир амчи ....Утре като имам малко повече време ще ви разкажа за КАТ....За мен совите не са това, което са.Лека нощЛягам умирайки...

Коментар

Такаа,сложих алармата. Остана да оправя седалката.Колеги, дайте идея за някой който може да ми претапицира една седалка. Това всеки който тапицира ли може да го направи или трябва специален човек с оглед че май трябва да се махне седалката за да се претапицира. Не знам, вие ми кажете. Ще съм много благодарен Иначе в КАТ не е страшно. Само е много топло че няма много сянки. Лелките и момичетата по гишетата бяха усмихнати, просто има много хора и затова става понякога бавничко. Моето мнение е че се губи много време от незнание какво да се прави и къде да се редиш.Ще се опитам да разкажа, за да е полезно на бъдещите колеги:Опашката пред кат няма да я коментирам, понякога няма коли, понякога има. Задължително като отивате да регистрирате трябва да сте 2ма - единят да придвижва колата напред, другия да се реди по опашки и да се ослушва и да пита.Като влезете в двора се редите на опашката за първоначалната обработка на документите. До опашката има полицай който ви дава декларация, която трябва да попълните. Вътре на гишетат ви вземат повечето оригинални документи (задължително си направете копие на фактурата за покупкопродажба и договора между вас и автокъщата). Дават ви един лист с нещо на него изброено.След това чакате пред канала. На канала се качвате след като получат вашите документи от първия пункт. Извикват ви с колата. На канала не чакахме много. Моята кола изглеждаше много добре под капака и минахме за 10 мин.От там след канала паркирате. Трудно си намирате място ама ако сте по така ще си намерите. Влизате в сградата за подаване на талони. Директно се редите на опашката на касата и плащате таксата. Тя е 62 и 40 ст. Преди това нищо не плащате. След като платите чакате да ви извикат за да ви дадат талона. Отивате с колата на изхода, слагат ви номерата и довиждане.Не се редете на опашката пред гишето, където раздават талоните, защото няма смисъл. Много е задушно вътре.Кротко си намерете сенчица отпред пред сградата. Като ви станат готови талоните ще ви извикат по една уредба.Ами май това.Айде сега за благодарност за инфото ми кажете къде да си тапицирам седалката )Поздрави

Коментар

Искам да кажа едно БЛАГОДАРЯ ФОРУМЦИ за съветите и нещата които пишете.Аз най накрая си обслужих колата и от тук насетне се надявам само да доливам бензинец.Алармата я сложи Pugsy, каско от един агент от старата работа, цд сони от Техномаркет а днес последно махнах фабричното радио и ми го монтираха в Авител като добавих пластмасовата кора да запълни дупката и сега е като нова.Ремъци ролки и филтри при Тони от Вантотрейд. Прегледа колата, ходови части и реглажи. Компютърна диагностика при Бобо, който ми каза че компютъра е ок.Надявам се от тук насетне само акъл да давам а не да искам На новите които четат препоръчвам търсачката, много е добра. На всички модератори и стари пушки във форума пожелавам безаварийно и внимателно каране.Поздрави,Милен

Коментар

Честито и безаварийно,пожелавам ти колкото много безаварийни и приятно изминати километри с фиатката.И да ти кажа под секрет , ама без никой да разбере, завиждам ти .И аз искам брава , ама съм пристрастена към моето пунто и не ми стиска да го сменя
                  ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

много безавариини километри :D :D :D
                    Mercedes E200 coupe

Коментар

Честито!
                      BRAVA 1,4 12V
                      Nissan Navara

Коментар

Поздрав от модераторския екип, мерси за добрите думи и много безаварийни!
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Working...
                        X