Колеги това са бразилски амортисьори , ако някой има наблюдения да каже, добри ли са не са ли?мерси предварителноне съм сигурен дали се пишат точно така
Колеги това са бразилски амортисьори , ако някой има наблюдения да каже, добри ли са не са ли?мерси предварителноне съм сигурен дали се пишат точно така
Карам с такива предни от близо 2 години - никакви проблеми!Между другото Cofap е подразделение на Magneti Marelli, така че донякъде са си баш за FIAT. А и доколкото знам се монтират фабрично на произведените в Бразилия FIATи.
кофап са гадни,единия ми изпусна на около 5000км,а другия малко след 20 000кмпреди това слагах на старото ми типо пак такива,но там изкараха и 2-та по няма 20 000км
Още не знам дали Кофап са гадни, карам ги едва 1000км., но определено не взимайте Каяба или Каява, не знам как се произнася. Две коли - фиат и голф, две смени, на по 5000км - аут
Мерси за бързия отговор колеги, одеве ги поръчах, дават ми една година гаранция , другият вариант беше MONRO ама някакси 170лв. на амортисйор за преден и 75лв. на тези и общо вазето за 1 монро си взимам 2 от тези и ми остават реших да взема тези.
Коментар