Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Aмортисьори Kofap

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aмортисьори Kofap

Колеги това са бразилски амортисьори , ако някой има наблюдения да каже, добри ли са не са ли?мерси предварителноне съм сигурен дали се пишат точно така
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Re: Aмортисйори Kofam или Kofap

Аз на Седичито сложих такива отпреде и бях доволен. Казват се Cofap
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Да - Cofap ! Задните амортисьори на Бравото са такива и биват
      ex : Bravo 1.6 16v 103hp
      now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

Re: Aмортисьори Kofap

soulkeeper написа:
        Колеги това са бразилски амортисьори , ако някой има наблюдения да каже, добри ли са не са ли?мерси предварителноне съм сигурен дали се пишат точно така
        Кофап идеални са за цената си
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Карам с такива предни от близо 2 години - никакви проблеми!Между другото Cofap е подразделение на Magneti Marelli, така че донякъде са си баш за FIAT. А и доколкото знам се монтират фабрично на произведените в Бразилия FIATи.

Коментар

Мойте предните са такива.На 10000 км и преден десен е тръгнал да си заминава
            Punto 55 SX

Коментар

mentor написа:
              Мойте предните са такива.На 10000 км и преден десен е тръгнал да си заминава
              Нямат ли гаранция? На мен ми дадоха 1г. при условие, че се монтира от техен майстор. Аз отказах, но това е друга тема.
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

кофап са гадни,единия ми изпусна на около 5000км,а другия малко след 20 000кмпреди това слагах на старото ми типо пак такива,но там изкараха и 2-та по няма 20 000км

Коментар

Още не знам дали Кофап са гадни, карам ги едва 1000км., но определено не взимайте Каяба или Каява, не знам как се произнася. Две коли - фиат и голф, две смени, на по 5000км - аут
                  Fiat Marea 1.8i 16V
                  Fiat Tipo 1.4i 8V
                  Fiat Punto 1.6i 8V
                  www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Мерси за бързия отговор колеги, одеве ги поръчах, дават ми една година гаранция , другият вариант беше MONRO ама някакси 170лв. на амортисйор за преден и 75лв. на тези и общо вазето за 1 монро си взимам 2 от тези и ми остават реших да взема тези.
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Бе незнам, аз ги карам вече над 25 хил. км. Досега не съм имал проблеми с тях.

Коментар

Working...
                      X