Няма задна на пунтото!Днес купих едно пунто и нещо откъм средата на купето чукаше. Съвсем слабо, помислих го за гърне. Да ама след като я регистрирах и всичко и аха да си тръгвам - няма задна - просто все едно че лоста натам никога не се е натискал. Въпроса ми е: Знаете ли дали за задна трябва да се натиска лоста надолу? Има ли отделна щанга за него?Някой да знае сервиз дето ще ми го оправят?Има масло в кутията, гледаха го майстори и казаха че е от кутията. Като отказа задната се чува едно тропане като от нещо откачено и размотаващо се.Моля помогнете!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няма задна на пунтото!
Collapse
X
-
Re: Няма задна на пунтото!
geshabeli написа:Няма задна на пунтото!Днес купих едно пунто и нещо откъм средата на купето чукаше. Въпроса ми е: Знаете ли дали за задна трябва да се натиска лоста надолу? Има ли отделна щанга за него?Има масло в кутията, гледаха го майстори и казаха че е от кутията. Като отказа задната се чува едно тропане като от нещо откачено и размотаващо се.Моля помогнете!Ex. Grande Punto Driver
-
Пробвах с натискане надолу още в началото. Не е от това, но може жилото до се е прецакало. Може и нещо да е станало ( да е блокирало ) Пробвах с едно друго пунто - Задната влиза на място дори без да се натиска надолу. А тук просто лоста не влиза. Днес ми казаха че било от синхрона, намало ход по накаква причина. и в неделя ще го разглабяме да видим дали е така.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар